Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
Sluiten

Over

Fotografie is voor mij meer dan alleen werk. Ik kan mij geen leven meer zonder voorstellen. Ik hou van sfeervolle beelden en ga altijd opzoek naar kwaliteit, zonder daarbij het onderwerp en het verhaal uit het oog te verliezen.

Ik begeef mij graag onder de mensen en ik fotografeer dan ook het liefste mensen. Geposeerd, tijdens bijvoorbeeld een mode fotoshoot of juist niet geposeerd, tijdens bijvoorbeeld een bruiloft of een event.

Overal zie ik schoonheid in en ik hou van rust en eenvoud in de foto’s. Zonder dat een foto saai is natuurlijk! Natuurlijk licht is mijn favoriete lichtbron. Maar soms is er wat hulp nodig. Al vind ik het vooral een uitdaging om met het beschikbare licht iets moois te creëren.

Nieuwsgierig naar jouw verhaal

Ik vind het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn bij mij. Ik oordeel niet graag en ik ben nieuwsgierig naar verhalen van anderen. Fotografie geeft mij de mogelijkheid om iets met die nieuwsgierigheid te doen.

Al vanaf kleins af aan ben ik gek op creëren. Tekenen, fotograferen en schrijven. Na mijn middelbare school ben communicatie gaan studeren en dit samen maakt dat ik allround ben.

Als fotograaf en persoon ben ik rustig en kalm. Je zal mij niet snel gestresst zien en ik hou van een beetje choas en avontuur. Zet mij ergens neer en ik red me wel!

Al meer dan 10 jaar fotograaf

Na mijn studie communicatie ben ik meteen als fotograaf aan de slag gegaan!

Reiziger

De afgelopen 6 jaar ben ik in meer dan 30 landen geweest. Veelal met de motor.

Ondernemende zussen

Samen met mijn zusje onderneem ik onder de naam Brander & Brander en maken we websites op maat.

Een website op maat

Als fotograaf zijnde ben je ook ondernemer. En het spel van ondernemen is iets waar ik energie van krijg. Daarom heb ik eind 2019 samen met mijn zusje Linsey Brander & Brander opgericht.

Linsey is webspecialist en we hebben een eigen WordPress thema ontwikkeld waarmee we prachtige website kunnen creëren voor een fijne prijs. We maken het design, bieden technische ondersteuning en helpen indien gewenst bij de content.

Daarnaast weten wij alles van SEO. Op onze website en social media bieden wij hier veel informatie over en kan je bij ons terecht voor advies.

Liefde voor reizen

Dankzij de fotografie mag ik veel op pad en dat doe ik met veel plezier. Ik kom op nieuwe plekken en ontdek graag nieuwe landen. Daarom ben ik samen met mijn partner Pieter de afgelopen jaren veel op reis geweest.

Onze eerste grote reis ging van Nederland naar Mongolie, op de motor. En ja, ik rij zelf! Daarna volgde nog velen avonturen, waaronder in Nepal en India, Afrika en Zuid-Amerika.

Onlangs hebben we een huis in het mooie Zeist gekocht, waarbij er vooral een klus avontuur wacht, maar we zijn nog lang niet uitgereisd. Meer reisfotografie vind je op onze reisblog genaamd We Want Adventure.

Als wedding planner wil Blossom Weddings alleen met de beste leveranciers werken. Mandy is daar het perfecte voorbeeld van. Niet alleen maakt ze fantastische foto’s met een hele mooi warme stijl, ze is zelf ook een warm persoon, oprecht prettig in de omgang met het bruidspaar en met iedereen die aanwezig is op de bruiloft.

Ik vond het heel fijn sparren en afstemmen in het voortraject. Op de dag zelf is haar rust heel fijn, ze is daar waar nodig, echter zonder dat het opvalt. Haar foto’s spreken voor zich, ze is een echte topfotografe die je met een gerust hart kunt inhuren. Ik hoop snel weer met haar te mogen werken!

Valerie

Blossom Weddings