Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Over Mandy

Fotografie is voor mij meer dan alleen werk. Ik kan mij geen leven meer zonder voorstellen. Ik hou van sfeervolle beelden en ga altijd op zoek naar kwaliteit, zonder daarbij het onderwerp en het verhaal uit het oog te verliezen.

Graag onder de mensen

Ik begeef mij graag onder de mensen en ik fotografeer dan ook het liefste mensen. Geposeerd, zoals tijdens een mode fotoshoot of juist naturel zoals tijdens een bruiloft of een event.

Rust & natuurlijk licht

Overal zie ik schoonheid in en ik hou van rust en eenvoud in de foto’s. Zonder dat een foto saai is natuurlijk! Natuurlijk licht is mijn favoriet. Maar soms is er wat hulp nodig. Al vind ik het vooral een uitdaging om met het beschikbare licht iets moois te creëren.

Al 10+ jaar fotograaf

Na mijn studie Communicatie ben ik meteen als fotograaf aan de slag gegaan!

Reiziger

De afgelopen 6 jaar ben ik in meer dan 30 landen geweest. Veelal met de motor.

Ondernemer

Ik maak websites op maat met met mijn zus Linsey onder Brander & Brander.

Nieuwsgierig naar jouw verhaal

Ik vind het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn bij mij. Ik oordeel niet graag en ik ben nieuwsgierig naar verhalen van anderen. Fotografie geeft mij de mogelijkheid om iets met die nieuwsgierigheid te doen.

Al vanaf kleins af aan ben ik gek op creëren. Tekenen, fotograferen en schrijven. Ik heb Communicatie gestudeerd en dit alles samen maakt dat ik all-round ben.

Als fotograaf en persoon ben ik rustig en kalm. Je zal mij niet snel gestresst zien en ik hou van een beetje chaos en avontuur. Zet mij ergens neer en ik red me wel!

Liefde voor reizen

Dankzij mijn fotografie ben ik veel op pad en dat doe ik met veel plezier. Ik ontdek graag nieuwe plekken en landen. Daarom heb ik heb al heel veel gereisd met mijn partner Pieter.

Onze eerste grote reis ging van Nederland naar Mongolië, op de motor. En ja, ik rij zelf! Daarna volgde nog velen avonturen, waaronder in Nepal, India, Afrika en Zuid-Amerika. Je vindt meer reisfotografie op ons blog We Want Adventure.

Onlangs hebben we een huis in het mooie Zeist gekocht, waarbij een klus-avontuur wacht, maar we zijn nog lang niet uitgereisd.

Websites op maat

Als fotograaf ben je ook ondernemer. En het spel van ondernemen is iets waar ik veel energie van krijg. Daarom heb ik eind 2019 Brander & Brander opgericht samen met mijn zus Linsey.

Linsey is programmeur en webdesigner. Ze weet alles over wat een goede website nodig heeft. We maken samen prachtige WordPress websites op maat. Alles nemen we voor je uit handen — design, techniek en hulp bij de content.

Daarnaast weten wij alles van SEO. Op onze site en social media bieden wij veel tips en kan je bij ons terecht voor advies.

Als wedding planner wil Blossom Weddings alleen met de beste leveranciers werken. Mandy is daar het perfecte voorbeeld van. Niet alleen maakt ze fantastische foto’s met een hele mooi warme stijl, ze is zelf ook een warm persoon, oprecht prettig in de omgang met het bruidspaar en met iedereen die aanwezig is op de bruiloft.

Ik vond het heel fijn sparren en afstemmen in het voortraject. Op de dag zelf is haar rust heel fijn, ze is daar waar nodig, echter zonder dat het opvalt. Haar foto’s spreken voor zich, ze is een echte topfotografe die je met een gerust hart kunt inhuren. Ik hoop snel weer met haar te mogen werken!

Valerie

Blossom Weddings

Commerciele fotografie

Wil je mij boeken voor een fotoshoot of mijn beschikbaarheid checken?