You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
Mandy Brander Photography
menu

Bedrijfsreportage

Elke onderneming heeft een eigen identiteit die vraagt om bijpassende foto’s. Ik ga voor hoge kwaliteit foto’s die sfeer uitstralen, passen bij wat jij wilt laten zien en foto’s die uniek zijn. Ik maak graag gebruik van natuurlijk licht om sfeer te geven aan mijn fotografie en ik hou van een uitdaging. Foto’s die benadrukken waarom de klant voor jou moet kiezen. Een complete reportage van jouw product of reportage met de focus op sfeer, details en mensen.

INVESTERING

Ik maak altijd een offerte op maat op basis van de wensen en gebruik van de foto’s. Hieronder alvast een paar punten om een idee te krijgen van mijn werkwijze.

  • Het uurtarief is €135,- per uur en het minimumtarief bedraagt €335,-
  • Alle prijzen zijn exclusief BTW
  • Reiskosten binnen Nederland bedragen €0,25ct per km vanaf Utrecht (exclusief waddeneilanden).
  • Bij reistijd langer dan een uur bedraagt de reistijdvergoeding €25,- per elke extra half uur (bovenop het eerste uur). Bij langere of grotere opdrachten wordt er een aparte prijsopgave gemaakt.
  • Reiskosten naar het buitenland worden per opdracht bepaald.
  • Nabewerking & oplevering is inclusief. Deze nabewerking bedraagt aanpassing op kleur, contrast en kadering, zoals de foto’s op deze pagina.
  • Uitgebreide nabewerking, zoals het bewerking van huid, het weghalen van storende elementen of vrijstaand maken zijn niet inclusief en hiervoor wordt een aparte prijsopgave gemaakt.
  • Het vrij gebruik van de foto’s hangt af van de doeleinden en wordt altijd vooraf besproken.
  • De foto’s worden opgeleverd via een beveiligde online gallery die gedeeld kan worden en waar de foto’s in hoge resolutie gedownload kunnen worden.

Een offerte op maat is niet altijd meteen gemaakt. Ik geef altijd een eerste indicatie, maar ik vind het belangrijk om echt goed te horen wat de wensen zijn om zo een goede inschatting te maken.

”Ik heb een aantal ‘grote’ projecten met Mandy mogen produceren, waaronder een paar geweldige series voor Philips. Hieruit blijkt haar kennis en kunde van fotografie. Haar eigen stijl geeft een positieve bijdrage wat resulteert in het perfecte plaatje. Daarnaast is het met Mandy ‘op de set’ altijd gezellig en gaat ze door tot dat iedereen tevreden is.” – Richard

Resultaat is voor mij belangrijk en ik geloof dat communicatie en vertrouwen hierin belangrijk zijn. Daarom luister ik graag naar jou of jullie wensen en wat de gewenste uitstraling is. Ik geef graag advies en denk mee over de mogelijkheden. Daarbij ga ik voor kwaliteit en technisch perfecte foto’s die ik het liefst bereik door middel van natuurlijk licht.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor advies of een offerte op maat. En wie weet tot snel!

”In de afgelopen jaren heb ik met veel fotografen mogen samenwerken. Zowel in Nederland als in Europa. Niets is teveel gezegd als ik Mandy benoem als werkelijk waar de beste! Corporate, portretten, bruiloften, fashion, Mandy kan alles! Haar passie, enthousiasme, rijkdom aan kennis, oog voor detail, vriendelijke en toegankelijke houding zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt. Niets is teveel moeite en alles wordt gedaan met de grootste glimlach. Ik ben ontzettend blij dat ik Mandy heb mogen leren kennen en ik kan haar dan ook niet genoeg aanbevelen.” – Kaley