Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
Sluiten

Portet & Linkedin Sessie

We gaan in deze tijden meer en meer online werken. Een goede website is hierbij belangrijk, ondersteund met fotografie. Een foto die vertelt wie jij bent of wat je doet.

Of een mooi portret voor je (zakelijke) social media in plaats van die bijgesneden vakantie foto. Een foto die professionaliteit én warmte uitstraalt, dat is wat ik wil overbrengen met mijn fotografie.

Ik doe niets liever dan mensen mooi op de foto zetten, passend bij hun wensen en doelen. Ben jij coach, influencer, spreker of heb jij ander werk waarbij een goede portret foto belangrijk is? Of is het tijd om die Linkedin foto nu echt eens bij te werken? Dan is van deze twee pakketten, geldig voor de maanden half mei t/m augustus, misschien wel iets voor jou!

Portret Sessie

In een uur tot anderhalf uur maak ik prachtige foto’s van jou op locatie. Dat kan zijn bij jou thuis, in de stad of bijvoorbeeld in de natuur. Passend bij jouw wensen. Deze foto’s zijn ideaal om in te zetten op social media of op jouw website.

Ik geloof namelijk dat goede foto’s veel kunnen doen. Het is fijn om een goed beeld van jezelf te geven aan jouw potentiële klanten, volgers of bezoekers. Het straalt professionaliteit uit en daarnaast is het fijn om goede foto’s van jezelf te hebben waar je echt blij mee bent.

Investering

Een Portret Sessie kost €250,- exclusief BTW en hiervoor krijg je:

 • Anderhalf uur fotografie op locatie.
 • Mogelijkheid tot het wisselen van outfits.
 • 40 mooi foto’s voor eigen gebruik.
 • De prijs is inclusief zorgvuldige nabewerking van de foto’s. 
 • De foto’s worden geleverd in een online (privé) gallery waar de foto’s bekeken, gedeeld of gedownload kunnen worden in hoge resolutie.
 • We bespreken je wensen vooraf via mail of telefoon.

Extra informatie

 • Reiskosten binnen Nederland bedragen €0,25ct per km vanaf Utrecht (exclusief waddeneilanden).
 • Bij reistijd langer dan een uur bedraagt de reistijdvergoeding €25,- per elke extra half uur (bovenop het eerste uur).
 • Deze shoot is alleen mogelijk vanaf half mei tot en met eind augustus. Vanaf september is mijn beschikbaarheid beperkt en werk ik met andere tarieven.
 • Deze shoot is alleen doordeweeks mogelijk.
 • Let op! Deze prijs is exclusief BTW. Ben je geen ondernemer? Dan wordt de totaalprijs €300,- inclusief BTW.
 • Deze shoot is geldig voor maximaal 4 mensen. (mits de richtlijnen het toelaten) Maar let op, dan is de tijd per persoon beperkt!

Linkedin Sessie

Tijd om eens die Linkedin foto te updaten? Die oude vakantie foto mag misschien wel de prullenbak in, of is de foto al jaren oud? Dan is deze fotoshoot ideaal voor jou. Een snelle, makkelijke fotoshoot, waarmee je aantal frisse portretfoto’s van jezelf krijgt die ideaal zijn als profielfoto.

En deze foto is natuurlijk niet alleen geschikt voor Linkedin, maar ook voor je zakelijke whatsapp, als ‘aboutfoto’ op je website of voor sollicitaties. Wil je een meerdere outfits en foto’s? Dan is de portret sessie passender.

Investering

Een Linkedin Sessie kost €100,- inclusief BTW en hiervoor krijg je:

 • 20 minuten fotografie op locatie.
 • 10 mooie foto’s voor eigen gebruik.
 • De prijs is inclusief zorgvuldige nabewerking van de foto’s. 
 • De foto’s worden geleverd in een online (privé) gallery waar de foto’s bekeken, gedeeld of gedownload kunnen worden in hoge resolutie.
 • We bespreken je wensen vooraf via mail of telefoon.

Extra informatie

 • Deze fotoshoot is alleen mogelijk in Utrecht of in Zeist.
 • Heb jij collega’s of vrienden die ook een foto willen? Neem dan contact op, dan maak ik een pakketprijs voor jullie.
 • Deze shoot is alleen mogelijk vanaf half mei tot en met eind augustus. Vanaf september is mijn beschikbaarheid beperkt en werk ik met andere tarieven.
 • Deze shoot is alleen doordeweeks mogelijk.
 • Deze prijs is inclusief BTW. Ben je ondernemer? Je ontvang je een BTW factuur.

Werkwijze

Ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op voor mijn beschikbaarheid en mogelijkheden! Hieronder vind je nog wat extra informatie, bijvoorbeeld over hoe ik met Corona om ga.

Datum & tijdstip

Wil je een datum vastleggen voor de fotoshoot? Deze fotoshoots zijn niet mogelijk in het weekend. Ben je overdag niet beschikbaar vanwege bijvoorbeeld werk? Een doordeweekse avond is ook een mogelijkheid. Het is tenslotte lang licht en zeker met een mooi avondzonnetje, is het licht zelfs mooier dan in de middag!

Ik raad dan ook aan om vooral in de ochtend of einde middag/avond te fotograferen. Afhankelijk van de locatie en het licht die dag.

Locatie & Reizen

Locatie

Aangezien ik het liefst buiten fotografeer heb ik geen eigen fotostudio. Wil je wel binnen op de foto, dan kunnen we samen zoeken naar een mooie locatie. Maar hou er rekening mee dat locaties beperkter beschikbaar zijn vanwege het Corona virus. Gelukkig zijn er buiten genoeg mooie plekken en samen kijken we naar jouw wensen en daarbij passende locaties.

Reizen

Ik woon in Utrecht, maar reizen voor de Portret Sessie is geen probleem. Ik reis door heel Nederland, maar reken buiten Utrecht wel reiskosten en reistijd.

De Linkedin Sessie is alleen mogelijk in Utrecht of omgeving Zeist (waar ik vanaf juni woon).

Corona

Het fijne aan een portretsessie is dat ik makkelijk afstand kan houden en dus aan de anderhalve meter eis kan voldoen. Ik werk met verschillende lenzen en het is niet nodig om heel dichtbij te komen voor een portret.

Voel ik of jij je niet lekker? Dan verzetten we de fotoshoot naar een andere datum.

Wil je met meerdere mensen op de foto? Let erop dat we op dit moment maar met maximaal 2 mensen uiten bij elkaar mogen zijn, als je geen huisgenoten van elkaar bent. Willen jullie met meer mensen op de foto? Ik riskeer een hoge boete als we met de te veel mensen bij elkaar zijn, dus ik kijk altijd goed naar de regels die op dat moment gelden.

Heb je hier vragen over? Laat het gerust weten!

Levering

Na de fotoshoot en betaling van de factuur ontvang je de foto’s in een online privé gallery. De factuur stuur ik altijd na de fotoshoot met een betaallink. De online gallery is beveiligd met een wachtwoord en kan gedeeld worden met anderen. Via deze gallery kan je alle foto’s in hoge resolutie downloaden. De foto’s blijven lang online staan, dus je kan ze downloaden wanneer het jou uitkomt.

Foto’s delen

Je bent vrij om de foto’s te gebruiken. Als je de foto’s op social media plaatst, vind ik het natuurlijk altijd leuk als je mijn bedrijfsnaam noemt of mijn (zakelijke) Instagram of Facebook pagina noemt. Worden de foto’s gepubliceerd, bijvoorbeeld bij een artikel? Dan is naamsvermelding verplicht. Het doorverkopen van foto’s is altijd in overleg met mij.

Over mij

Al meer dan 10 jaar fotografeer ik en ik heb dan ook al veel portretten mogen vastleggen. Goede communicatie en een fijne samenwerking is voor mij belangrijk. Ik vind het belangrijk dat je echt blij bent met de foto’s en ga voor hoge kwaliteit!

Mijn stijl

Ik hou van sfeervolle en rustige foto’s die jouw op je best laten uitkomen. En ja, iedereen zegt het ‘Ik ben echt niet fotogeniek!’ Maar ik zal er alles aan doen om jouw op je gemak te laten voelen. Voeg daar mooi licht en de juiste techniek en compositie aan toe en ik maak een foto waar je lang blij mee bent.

Ik werk vrijwel altijd met natuurlijk licht. Niet alleen omdat ik dit mooier vind, maar ook omdat dit een portret veel relaxter maakt. Je hoeft niet te wachten tot het licht goed staat, het voelt minder officieel en je bent vrijer om te bewegen.

Nabewerking is een belangrijk onderdeel van mijn werk en ik besteed hier dan ook veel tijd en aandacht aan. Ik gebruik geen filters en mijn doel is een natuurlijk ogende tijdloze foto.

Portret van Mandy Brander

Mandy

Al tijdens mijn studie communicatie kreeg ik mijn eerste fotografie opdrachten. Nu, meer dan 10 jaar later, is fotograferen nog steeds wat ik het liefste doe. Maar ook het ondernemen vind ik interessant en met mijn achtergrond in communicatie en marketing maakt dat ik verder ga dan puur alleen fotografie.

Naast ondernemen in de fotografie heb ik met mijn zus in 2019 Brander & Brander opgezet. We helpen ondernemers op het gebied van website en SEO advies en zijn een eigen template aan het ontwikkelen.

Laat een reactie achter

Home » Portet & Linkedin Sessie