Magische strand editorial | Sieraden collectie

Onlangs ontving ik een mail van Chantal van der Poel. Of ik haar nieuwe collectie Mala’s (kettingen) wilde fotograferen. Op het strand en het liefst met model Lin He. Dat klonk als een droomshoot in mijn oren en dat was het ook!

Eind juli vertrokken we richting Bloemendaal aan Zee om in de avond de nieuwe collectie van Chantal vast te leggen. We namen de collectie en kledingsets door en gingen aan de slag.

Chantal had alle vertrouwen in ons en omdat Lin He en ik al vaak hebben samengewerkt was er meteen een flow. We vergaten de mensen om ons heen… Er waren alleen de Mala’s, strand en zee en wij.

Sieraden editorial fotografie op het strand

Dromerige beelden

Ondanks dat zon bijna niet scheen, hebben we prachtige beelden kunnen creëren. Ik hou ervan als alles op een natuurlijke en organische manier gaat en juist die bewolking maakte de foto’s extra zacht en een tikje mysterieus. Perfect voor bij de Mala’s van Chantal.

Chantal maakt deze Mala’s op basis van dromen. Een bijzonder verhaal waar je meer over kan lezen op haar website. Plus hier vind je ook de nieuwe collectie, gebaseerd op dromen over de zee.

Nog een extra waardering voor prachtige Lin He, want zo warm was het die avond niet. Maar ze gaf geen kik. Maar Lin is een echte zeegodin, een ervaren free diver, en tilde deze shoot naar een hoger niveau.

Je vindt hier een kleine greep van deze magische fotoshoot. Meer werk kan je bekijken op de website van Chantal.

Sfeervolle editorial

Ik ben gek op dit soort fotoshoot, waarbij een product als een sieraad of kledingstuk zo mooi mogelijk moet worden in beeld gebracht. Ik werk graag met natuurlijk licht om veel sfeer te geven aan een beeld.

Meer van mijn editorial werk bekijken of zelf een collectie laten vastleggen? Bekijk mijn werk hier of neem contact op.

Sieraden editorial fotografie op het strand

“Mandy is een absolute vakvrouw! Ze heeft tot in de details meegedacht over de wijze waarop we mijn collectie sieraden goed in beeld konden brengen. Tijdens de shoot zag ik hoe haar professie tot uiting kwam. Het vinden van het juiste licht en de juiste hoek om iets te belichten, gaat haar van nature af. Het resultaat overtreft echt al mijn verwachtingen…oogverblindend mooi!”

Chantal van der Poel
Sieraden editorial fotografie op het strand
Sieraden editorial fotografie op het strand

Ook prachtige foto’s laten maken?

Sieraden editorial fotografie op het strand
Home » Blog » Magische strand editorial | Sieraden collectie