Personal Branding Fotografie

Versterk jouw verhaal met een creatieve high-end fotoshoot. Stijlvolle foto’s om in te zetten op jouw website en social media.

Wat is Personal Branding fotografie?

Simpel gezegd is het jouw verhaal vastleggen als ondernemer. Klanten kiezen meestal niet alleen voor een product, maar willen ook het gezicht achter de onderneming leren kennen.

Wie ben jij en waarom moet een klant voor jou kiezen? Met de juiste fotografie ondersteun je jouw verhaal. 

Verbeter jouw online zichtbaarheid met professionele foto’s

We gaan meer en meer online werken. Een goede website en social media kanalen is hierbij belangrijk, ondersteund door fotografie.

Een foto die vertelt wie jij bent of wat je doet. Een foto die professionaliteit én warmte uitstraalt. Dat is wat ik wil overbrengen met mijn fotografie. Ik doe niets liever dan mensen mooi op de foto zetten.

Ik vind het belangrijk dat je jezelf in de foto’s herkent, of misschien zelfs de persoon ziet waar je naartoe aan het werken bent. De werkelijkheid, maar dan net iets mooier.

Ben jij ondernemer, coach, influencer, spreker of heb jij ander werk waarbij een goede branding belangrijk is? Ik help je om je verhaal om te zetten in high-end fotografie.

Personal Branding fotoshoot

Benieuwd hoe de fotoshoot in zijn werk gaat en waar ik als fotograaf op let? Neem een kijkje achter de schermen:

Waarom Personal Branding fotografie?

Het is belangrijk om een goed beeld van jezelf te geven aan jouw potentiële klanten, volgers en bezoekers. Het straalt professionaliteit uit en daarnaast is het ook gewoon fijn om goede foto’s van jezelf te hebben waar je echt blij mee bent.

Kwaliteit is voor mij heel belangrijk en ik ga voor een high-end resultaat, zodat jij next level gaat in jouw branding.

Het is voor mij belangrijk dat we een klik hebben. Naast mijn gevoel voor esthetiek kijk ik verder dan een mooi plaatje: Wat heb jij nodig om jouw marketing nog sterker te maken? 

Wat krijg je? 

Na onze fotoshoot ontvang je prachtige high-end foto’s van jezelf die inzetbaar zijn voor jouw zichtbaarheid. Ik ga voor zowel kwaliteit als kwantiteit. Dat wil zeggen: foto’s van hoge kwaliteit, maar ook veel diversiteit.

Minimaal 5 outfit wissels, met veel verschillende settings en afwisseling in de foto’s. Een beeldbank die je lang kan inzetten. Inclusief zijn 40 foto’s die ik voor je bewerk, hoewel bijna al mijn klanten kiezen meer foto’s!

Daarnaast is een fotoshoot een geweldige boost voor jezelf. Het is een investering in jouw onderneming, communicatie en branding echt weer een nieuwe boost geeft.

Wat klanten zeggen

Zie en beluister hoe Fiona en Larissa hun fotoshoot beleefd hebben.

“Ik doe inmiddels halfjaarlijks een shoot. Juist omdat ik zie wat het voor je bedrijf doet. En ook omdat het bij Mandy heel relaxed is. Ze geeft veel tips over hoe je moet staan en ‘kijk even hier’. Ik ben er altijd verbaasd over hoe je in korte tijd zo veel verschillende looks kan hebben. Waardoor het een beetje lijkt alsof je binnen één shoot zes dagen verschillende shoots hebt gehad.” — Larissa

Hoe werkt het?

In een personal branding fotoshoot maak ik prachtige foto’s van jou op locatie. Ik heb een aantal favoriete locaties, maar de fotoshoot kan natuurlijk ook bij jou thuis, in de stad of in de natuur.

Voor de fotoshoot

Vooraf hebben we (telefonisch) contact om jouw wensen door te spreken en ontvang je van mij mijn Personal Branding Fotoshoot Guide met tips over kleding, poses en make-up en meer over mijn werkwijze. 

Extra wensen, zoals visagie of styling, kan ik voor je uit handen nemen. 

Tijdens de fotoshoot

Ik ga voor een optimaal resultaat en besef me dat jouw tijd waardevol is! Daarom werk ik snel en efficiënt. Een shoot duurt gemiddeld 1,5 tot 2,5 uur. Ik ga voor waarde en resultaat en kijk op dat moment niet op de klok. Maar elke keer weer zijn mensen verbaasd hoeveel er mogelijk is in een korte tijd.

Door mijn werkwijze en ervaring krijg je veel waarde tijdens een shoot. We kunnen 5 tot 7 verschillende outfits fotograferen en diverse shots, zodat je veel diversiteit aan foto’s ontvangt!

Selectie & nabewerking

Na de fotoshoot kan je online zelf een selectie van jouw favoriete foto’s maken. Daarna ga ik de gekozen foto’s bewerken, ontvang je de beelden in hoge kwaliteit en kun je ze overal gaan inzetten!

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn? Dan selecteer ik de foto’s voor je en zorg ik voor een diverse selectie aan foto’s.

Investering

Alle prijzen zijn exclusief btw. Wil je toch meer foto’s laten bewerken? Dat kan! Je kan achteraf zelf kiezen welke foto’s en hoeveel.

Personal Branding Fotoshoot

Voor €1500 inclusief:

  • 5 -7 outfit wissels
  • 40 foto’s in hoge kwaliteit
  • Zorgvuldige nabewerking
  • Online privé gallery
  • Vooraf je wensen bespreken
  • Personal Branding Guide

Exclusief reiskosten & locatie.

Visagie & Haar

Wil je professionele visagie & haar erbij? Ik kan dit voor je regelen, vanaf €160 per look (excl. reiskosten en btw).

Locatie

De investering is zonder locatie, maar ik denk natuurlijk met je mee voor een geschikte plek. Ik heb een aantal favoriete locaties waar ik graag kom. De prijzen zijn verschillend, maar hou rekening met een prijs vanaf €300.

“Mandy is precies wat ik zoek in een fotograaf. Ze wist mij helemaal op mijn gemak te stellen tijdens de shoot, waardoor de foto’s supermooi zijn geworden. Ze is supervriendelijk, professioneel en ze reageert snel. Mandy weet precies wat ze doet en wat ervoor nodig is om jou op je best op de foto te zetten. Heel blij met jou en de foto’s die je gemaakt hebt voor mijn bedrijf, Mandy! Dankjewel!” — Fiona Chandler

Locatie, figuranten & styling

De locatie bepalen

De locatie van de fotoshoot heeft veel invloed op de sfeer van jouw foto’s. Wil jij een high-end look neerzetten, maar maak je foto’s in een TL verlicht kantoorpand? Zonde, want dan maak je niet de foto’s die je zou kunnen maken.

Ik heb een aantal locaties waar ik graag kom en waarvan ik weet dat het licht mooi is. Maar we kunnen ook op jouw werkplek, buiten of zelfs in het buitenland een fotoshoot organiseren.

Werken met figuranten

Figuranten helpen bij het visueel maken van hoe jij werkt. Bijvoorbeeld als stijlcoach een persoonlijke kleuranalyse in scène zetten. Een kijkje in jouw keuken, zeg maar.

De figurant hoeft geen professioneel model te zijn, je kunt ook prima een vriend of klant vragen.

De juiste kleding

Ook jouw kleding draagt veel bij aan de look & feel van de foto’s. Wil jij kwaliteit uitstralen? Dan is het belangrijk om je kleding daarop aan te passen. Geen spijkerbroek, maar wel mooie stoffen en passende kleuren.

Wil je juist meer een casual look? Dan ga je bijvoorbeeld voor zachtere stoffen of stoere gympen. 

Styling guide

In mijn styling guide, die je ontvangt voor de shoot, geef ik tips over o.a. kleding. En vooraf kunnen we bespreken wat jouw wensen zijn en welke kleding daarbij passend is.

Ik ben geen stylist, maar ik heb wel gevoel voor mode en veel ervaring met wat wel en niet werkt. Ik raad je aan om veel opties mee te nemen, zo kan ik meekijken.

En werkt iets niet? Dan zal ik het eerlijk aangeven. 

Werken met een stylist

Wil je de styling echt goed aanpakken? Dan kan je kiezen om te werken met een stylist.

  • Een stylist kan vooraf meekijken naar wat jij al in je kledingkast hebt en zo looks met jou bepalen.
  • Een stylist kan je helpen met shoppen vooraf aan de shoot. Perfect als je gelijk ook een krachtige look wilt neerzetten voor je onderneming en de toekomst.
  • Een stylist kan kleding verzorgen voor de shoot en tijdens de shoot meehelpen. 

Er zijn dus meerdere opties. De prijs is op aanvraag.

Professionele haar & visagie

Haar & visagie kan jouw uitstraling versterken en geeft extra kwaliteit aan de shoot. Ik werk met professionals die echt kijken naar wat bij jou past en wat jouw wensen zijn.

Het is natuurlijk geen must, misschien ben je zelf handig met haar en make-up of ga je voor een meer naturel look. Jij moet je er prettig bij voelen, dat is het belangrijkste!

“Ontzettend blij met de mooie foto’s die Mandy voor mijn site en social media heeft gemaakt. Vooraf kon je aangeven wat voor foto’s je gemaakt wilt hebben, en in welk formaat. Super handig. Tijdens de shoot denkt ze mee en zorgt ze voor een ontspannen sfeer én een prachtige locatie. Nooit verwacht dat je in een half uur zoveel goede foto’s kan maken. Ik raad Mandy van harte aan.” — Anja

Over fotograaf Mandy

Een fijne samenwerking

Ik fotografeer al zo’n 15 jaar en ik heb dan ook al veel mogen vastleggen. Goede communicatie en een fijne samenwerking is voor mij belangrijk. Ik vind het belangrijk dat je echt blij bent met de foto’s en ik ga voor hoge kwaliteit!

Ik hou van sfeervolle en rustige foto’s die jou op je best laten uitkomen. En ja, iedereen zegt “Ik ben echt niet fotogeniek!”, maar iedereen kan mooi op de foto staan.

Ik zal er alles aan doen om jou op je gemak te laten voelen. Voeg daar mooi licht, de juiste techniek en compositie aan toe en ik maak een foto waar je heel lang blij mee bent.

Tijdloze foto’s met natuurlijk licht

Ik werk vrijwel altijd met natuurlijk licht. Niet alleen omdat ik dit mooier vind, maar ook omdat dit een portret veel relaxter maakt. Je hoeft niet te wachten tot het licht goed staat, het voelt minder officieel en je bent vrijer om te bewegen.

Nabewerking is een belangrijk onderdeel van mijn werk en ik besteed hier dan ook veel tijd en aandacht aan. Ik gebruik geen extreme filters. Mijn doel is een natuurlijk ogende en tijdloze foto.

Maak jouw personal branding compleet

Website op maat

Naast mijn fotografie, heb ik met Linsey, mijn zus & webdeveloper, het bedrijf Brander & Brander. Wij maken websites op maat voor ondernemers.

Deze kennis neem ik mee in mijn fotografie. Ik weet wat werkt online en ik weet hoe belangrijk professionele foto’s zijn. Ben jij ondernemer? Ik denk mee met wat past bij jouw website, verhaal en social media.

En ben jij op zoek naar een (nieuwe) website die jouw verhaalt vertelt en jou ondersteunt als ondernemer? Een website met mooi design, solide techniek, passende teksten en fotografie? Dan helpen wij je graag verder.

Veelgestelde vragen

Ik heb minder foto’s nodig, kan ik ook een kortere shoot boeken?

Nee, momenteel werk ik minimaal met het pakket zoals te vinden is op deze pagina. Ik doe het liefst uitgebreide branding shoots en ik vul daar dus het liefst mijn agenda mee. Er is veel vraag en ik kan maar een beperkt aantal shoots per maand aannemen, dus heb ik nu geen ruimte voor kortere shoots ernaast.

Wat is jouw beschikbaarheid?

Wil je een datum afspreken voor een fotoshoot? Neem dan gerust contact op en ik geef je mijn beschikbare data. Ik ben beperkt beschikbaar in het weekend en fotografeer vooral op dinsdagen en donderdagen. 

Ben je overdag niet beschikbaar vanwege bijvoorbeeld werk? Een doordeweekse avond is ook een mogelijkheid. Dit is wel afhankelijk van het licht. In de wintermaanden is het vroeg donker en kunnen we dus beter overdag fotograferen. Maar in de zomer is het avondlicht juist prachtig!

Waar kom je vandaan?

Ik woon in het fijne Zeist, maar reizen is geen probleem. Ik ben gek op Utrecht en ben ook vaak in Amsterdam te vinden. Ik reis door heel Nederland, maar ik reken buiten Zeist wel reiskosten.

Wat zijn de reiskosten?

Vanaf 30 km buiten Zeist: €0,35 per km (exclusief de Waddeneilanden). Reistijd langer dan 60 minuten: €25 extra per half uur.

Hoe ga jij om met afmelding door ziekte?

Ben je ziek of kan je niet meer komen voor de fotoshoot? Dan hanteer ik mijn algemene voorwaarden die je krijgt bij de offerte die ik voor de fotoshoot stuur. In vervelende situaties probeer ik altijd zo coulant mogelijk te zijn. Maar het is druk en ik wijs andere klanten af om jouw plek vrij te houden.

Ik zal altijd proberen te zoeken naar een oplossing, maar omdat we soms werken met andere leveranciers, zoals de visagist of de locatie, kan het zijn dat zij met andere voorwaarden werken.

Heb je hier vragen over? Laat het gerust weten!

Hoe werkt het na de fotoshoot?

Na de fotoshoot en betaling van de factuur, ontvang je de foto’s in een online privé gallery. De factuur stuur ik na de fotoshoot met een betaallink.

In de online gallery kun je de onbewerkte foto’s bekijken en makkelijk de foto’s die je bewerkt wilt hebben aanklikken. Na het kiezen ga ik aan de slag met de foto’s en upload de bewerkte foto’s weer in de online gallery.

Je ontvangt de foto’s in kleur én in zwart/wit. De online gallery is beveiligd met een wachtwoord en kan gedeeld worden met anderen. Via deze gallery kan je alle foto’s in hoge resolutie downloaden. De foto’s blijven lang online staan, dus je kan ze downloaden wanneer het jou uitkomt.

Kan ik de foto’s vrij gebruiken?

Je bent vrij om de foto’s te gebruiken. Als je de foto’s op social media plaatst, vind ik het natuurlijk altijd leuk als je mijn bedrijfsnaam noemt of mijn (zakelijke) Instagram of Facebook pagina noemt.

Worden de foto’s gepubliceerd, bijvoorbeeld bij een artikel? Dan is naamsvermelding verplicht. Doorverkopen van foto’s is altijd in overleg met mij.

Nabewerking van de foto’s (behalve uitsnijden) is niet toegestaan. Ik besteed hier veel tijd en liefde aan, dus mocht je bepaalde wensen hebben, neem dan contact op met mij.

Ik heb interesse in visagie & haar, hoe werkt dat?

Ik werk samen met twee ervaren make-up & hair artists, die jou laten stralen! Ben je zelf niet handig met haar en visagie en wil je een keer uitpakken? Dan is dit perfect! Het kan net dat beetje extra bieden op de foto.

Natuurlijk blijf je wel gewoon jezelf, en kan je vooraf jouw wensen aangeven. Overigens mag je natuurlijk ook zelf een visagist of haarstylist regelen.

Krijg ik ook de onbewerkte foto’s?

Nee, je krijgt de onbewerkte foto’s te zien om te kiezen welke jij het mooist vindt, maar daarna gaan ze offline. Nabewerking is een belangrijk onderdeel van mijn werk en tevens ook mijn visitekaartje. Het delen van de onbewerkte foto’s is als het delen van een onaf product.

Kan de fotoshoot met meerdere personen?

Ja, dit kan standaard tot 5 personen. Wil je meer personen? Neem dan even contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op.

Ook prachtige foto’s laten maken?