Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

personal branding foto

Personal Branding fotoshoot op een prachtige locatie

Wil je foto’s laten maken op een prachtige locatie? Met de Personal Branding fotoshoots Luxury & Platinum regel ik dit voor je! In anderhalf uur maken we een reeks prachtige foto’s op een mooie locatie. 

Ik werk met high-end locaties die jouw branding echt een boost geven! Ik kies alleen locaties die goed werken op beeld, mooi licht hebben en genoeg diversiteit. Daarnaast zijn het locaties waar we genoeg privacy hebben. Dus geen openbare plekken of restaurants waar andere mensen aanwezig zijn. 

personal branding foto

High-end locaties

Ik heb een aantal favoriete locaties. Alle locaties zijn prachtige, luxe plekken met veel diversiteit. We hebben de ruimtes voor onszelf.

Foto’s & beschrijving per locatie:

“Mandy is een topper. Er was meteen een klik en daardoor voelde ik me snel op mijn gemak. Ze schiet snel en veel waardoor we veel verschillende hoekjes, settings en kledingsetjes konden vastleggen. De foto’s zijn prachtig geworden en ze zorgen er echt voor dat mijn website naar een next level is getild. Ik zou het iedereen aanraden om een shoot bij Mandy te boeken!”

Annemiek

personal branding foto, suits & sundays locatie
Locatie

Suits & Sundays

Iedereen die bij Suits & Sundays voor het eerst binnenloopt is onder de indruk. Een prachtige hal die ook nog eens heel goed werkt voor de foto’s én meerdere ruimtes waar we kunnen fotograferen. Ook de binnentuin kan gebruikt worden en we hebben de ruimtes voor onszelf.

De inrichting voelt warm en modern, maar klassiek aan. Perfect als je op zoek bent naar een luxe uitstraling met wat karakter.

personal branding foto, stories.space locatie
Locatie

Stories.Space

De Stories panden bestaan uit verschillende locaties waar coaches en therapeuten een plek kunnen huren. De locaties zijn met zorg en detail ingericht. Lichte kleuren, veel licht en een luxe uitstraling.

We hebben tijdens de shoot het hele pand voor onszelf en er zullen geen andere mensen aanwezig zijn. We kunnen dus alle ruimtes gebruiken waardoor we heel veel diversiteit in de beelden kunnen creëren!

personal branding foto, the white door studio locatie
Locatie

The White Door Studio

The White Door Studio is gewoon een hele fijne plek! Mensen benoemen vaak hoe ontspannen deze locatie voelt. Het is dan ook deels een Yoga studio. Ook hier hebben we de hele ruimte voor onszelf en kunnen we verschillende settings creëren.

Wat ik als fotograaf zo fijn vind aan deze locatie is dat het sfeervol is, maar niet te druk.

De inrichting is minimaal waardoor je foto’s kan maken waarbij we echt focussen op jou! En de groene muur, is die niet prachtig?

personal branding foto, de wintertuin locatie
Locatie

De Wintertuin

De Wintertuin is een prachtige plek als je op zoek bent naar frisse, lichte foto’s met veel groen! Perfect voor de winter, wanneer het te grauw en kaal is om buiten foto’s te maken.

Het is een grote kas, dat dienst doet als restaurant. Midden in de kas staat een gigantische palmboom en door al het glas is er heel veel licht. Ook buiten kunnen er foto’s gemaakt worden in het omringende park.

“Ik heb inmiddels al meerdere keren met Mandy samengewerkt en heb laatst 2 hele leuke shootdagen bij haar geboekt. Mandy is echt een ongelooflijk lief en fijn mens! Eén van mijn favoriete fotografen om mee te werken. Ze maakt niet alleen prachtige en sfeervolle foto’s, maar heeft ook het soort karakter waar je je heel prettig en op je gemak bij voelt.”

Lin

Model

personal branding foto, the white door studio

Investering & Pakketten

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Luxury pakket

Een fotoshoot op een door mij geplande datum inclusief één van mijn favoriete locaties.

Voor €895 inclusief:

 • 5 -7 outfit wissels
 • 50 foto’s in hoge kwaliteit
 • Zorgvuldige nabewerking
 • Online privé gallery
 • Vooraf je wensen bespreken
 • Personal Branding Guide
 • Inclusief locatie- en reiskosten

Het is mogelijk om visagie & haar bij te boeken. 

Platinum pakket

Een fotoshoot op een prachtige locatie inclusief haar & visagie. We plannen de datum in overleg. 

Voor €1395 inclusief:

 • 5 – 8 outfit wissels
 • 60 foto’s in hoge kwaliteit
 • Zorgvuldige nabewerking
 • Online privé gallery
 • Vooraf je wensen bespreken
 • Personal Branding Guide
 • Inclusief locatie- en reiskosten
 • Inclusief haar & visagie
personal branding foto

Welke pakket kies jij?

Luxury

Meerdere keren per jaar reserveer ik een aantal prachtige locaties voor een fotoshoot. Hierbij is de fotoshoot dus op een door mij gekozen datum en locatie.

Platinum

Wil je zelf kiezen welke locatie en op welke datum? En het gelijk goed aanpakken met visagie & haar? Dan is het Platinum pakket perfect voor jou.

We plannen samen een geschikt moment en ik regel alles voor je. Wil je champagne? I’ll make it happen! Een compleet verzorgde fotoshoot, waar je extra veel beelden ontvangt. Een cadeau aan jezelf en jouw onderneming.

Reserveer jouw Luxury plek

Dit formulier is voor het Luxury pakket. Wil je juist het Platinum pakket boeken? Neem dan contact op en we kiezen samen een datum.

Eind januari komen er nieuwe data online!

1Tijdslot
2Contactgegevens
Zondag 28 november | Suits & Sundays | Amsterdam
Maximaal 5 mensen per tijdslot.
Vrijdag 3 december | White Door Studio | Amsterdam
Maximaal 5 mensen per tijdslot.

Op de hoogte blijven van nieuwe data

Zit er geen geschikt moment tussen, maar wil je wel een een seintje krijgen wanneer er een nieuwe datum en locatie bekend is?

personal branding foto

High-end fotografie

Ik kijk er naar uit om jou op je allermooist vast te leggen! Ik ga voor high-end fotografie en de hoogste kwaliteit. Beelden die je volop kan inzetten voor je eigen branding.

Heb je toch nog vragen? Stuur mij gerust een bericht!