Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
Sluiten

Event Fotografie

Een mooi event of bedrijfsfeest in het vooruitzicht? En willen jullie hier graag een mooie reportage van? Ik zorg voor een volledig en mooi verslag van het event om te delen met je collega’s, klanten of leveranciers. Een sfeervolle fotoserie waarin de dag wordt mooi wordt weergegeven.

Het organiseren van een event of feest kost vaak veel tijd en inzet. Er gebeurd veel en er zijn belangrijke momenten die om een goede foto vragen. Ik heb veel ervaring met het fotograferen van evenementen, beurzen en feesten. Geen lichtsituatie is mij te moeilijk en ik weet wat er moet gebeuren voor een goede foto en een volledig verslag.

Ga direct naar

Investering

UUR TARIEF

€135

Ik ben vanaf €200,- (exclusief BTW) te boeken en maak altijd een offerte op maat op basis van het gewenste aantal uur of dagen dat jullie mij willen inzetten.

  • Uurtarief: €135,- per uur (Exclusief BTW).
  • Ik maak vooraf altijd een offerte op maat op basis van de wensen.
  • De prijs is inclusief zorgvuldige nabewerking van de foto’s. Uitgebreide nabewerking, zoals skin retouch en het weghalen van storende elementen zijn niet inclusief.
  • Reiskosten buiten Zeist: €0,25ct per km.
  • De foto’s worden geleverd in een online (privé) gallery waar de foto’s bekeken, gedeeld of gedownload kunnen worden in hoge resolutie.
  • Minimaal 25 foto’s per uur. Er wordt een uitgebreid verslag gemaakt van de mensen, events, de locatie en details.
  • Hoge kwaliteit foto’s die de dag op zijn mooist weergeven.

”Mandy werkt erg professioneel en is erg makkelijk en leuk in de omgang. Ze heeft humor en past zich makkelijk aan. Niemand heeft gemerkt dat ze er was omdat ze perfect in de menigte opging. Ze heeft oog voor details en kleine momentjes, maakt geweldige portretten van gasten en mooie doorkijkjes. Wij hebben voor haar gekozen omdat ze een open, lichte, pure manier heeft van fotograferen en erg mooi gebruik maakt van licht en omgeving.”

Mijn werkwijze

Al zo’n 10 jaar fotografeer ik en ik heb dan ook al veel evenementen en feesten mogen vastleggen. Goede communicatie en een fijne samenwerking is voor mij belangrijk. Daarnaast ben ik rustig en op de achtergrond, waardoor ik makkelijk opga tussen de mensen en de mooie momenten kan vastleggen zonder daarbij iets te verstoren. Ik weet wanneer ik naar de voorgrond moet treden en voel goed aan welke foto’s belangrijk zijn.

Ik hou van sfeervolle en rustige foto’s die echt iets zeggen over het moment. Moeilijke lichtsituaties, die vaak voorkomen op evenementen, zijn geen probleem voor mij en ik werk het liefst met natuurlijk licht, maar flits wanneer het nodig is.

Nabewerking is een belangrijk onderdeel van mijn werk en ik besteed hier dan ook veel tijd en aandacht aan. Ik gebruik geen filters en mijn doel is een natuurlijk ogende tijdloze foto. De foto’s lever ik op in een online gallery die openbaar of privé gemaakt kan worden en waar alle foto’s te downloaden zijn in hoge resolutie.

Jullie event mooi op beeld?