Voor fotografen

Speciaal voor fotografen heb ik een aantal pakketten. Om je verder te helpen. Op business niveau én op praktisch niveau.

Waarom hulp zoeken?

Fotografie is een prachtig beroep. We mogen mensen blij maken met prachtige beelden, maar naast het fotograferen komt er nog veel meer bij kijken. Een business runnen in je eentje kan een uitdaging zijn en dan kan een beetje hulp fijn zijn.

Mijn ervaring

Ik ben al bijna 15 jaar fotograaf en ik geniet van het spel van ondernemen: “Hoe positioneer je jezelf? Hoe kom je aan klanten en hoe haal je een goed inkomen uit fotografie?” Met vallen en opstaan heb ik de antwoorden geleerd en ik regelmatig krijg ik de vraag hoe ik dingen aanpak en of we kunnen sparren.

Mensen helpen is mijn drive. Of dit nou is met mooie foto’s, een prachtige website of een goed gesprek.

Aanbod

Alle prijzen zijn exclusief btw en mogelijke reiskosten.

1-op-1 fotografie workshop

Wil jij jouw skills een boost geven? In deze cursus gaan we praktisch aan de slag. Perfect als je nog mooiere portretten wilt maken en wilt leren hoe ik mijn foto’s maak en bewerk.

Investering: vanaf €1295 (incl. model en locatie)

Mentorsessie (online of omgeving Zeist)

Wil je sparren over jouw fotografie en business? Heb je vragen, wil je weten hoe ik het aanpak of wil je feedback op jouw werk? In deze sessie gaan we aan de slag met de elementen waarop jij wilt focussen.

Investering: €350 voor 1,5 uur

WordPress website op maat

Is het tijd voor een professionele website? Dan ben je welkom bij Brander & Brander. Wij maken voor jou een professionele WordPress site op maat. Profiteer van onze kennis van fotografie & websites.

Investering: vanaf €4375

Website & SEO adviessessie (online)

Twijfel je over de uitstraling van jouw website? Heb je vragen over SEO? Stel al jouw vragen aan mij en Linsey (webdeveloper) en krijg advies over hoe je jouw website kunt verbeteren. 

Investering: €350

Wil je een pakket op maat?

Wil je onderdelen combineren, een langer traject of gewoon alles? Indien er plek is, maak ik voor jou een pakket op maat. Uiteraard kijk ik eerst altijd eerlijk of ik jou echt verder kan helpen. Dat is voor mij het belangrijkste! De mogelijkheden bespreken we in een telefoongesprek of online video call.

Mijn recept voor succes? Slim ondernemen én goede foto’s

Met plezier gaan ondernemen

Ik hou van het spel van ondernemen; zodra ik een idee heb, voer ik het uit en al doende leer ik. Maar ik begrijp dat actie ondernemen eng kan zijn. Het is fijn als iemand je kan begeleiden, zodat je niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Ik neem je graag mee in mijn plezier voor ondernemen. Want ik geloof heilig dat ondernemen het halve werk is; een goede foto alleen is niet genoeg. Het is belangrijk dat je goed gevonden wordt, je waarde biedt en er ook plezier uithaalt. In het wilde weg maar wat doen is zonde.

Je fotografie skills verbeteren

Naast dat goede marketing belangrijk is en focus verdient, geloof ik ook dat fotografie echt een vak is. Het is belangrijk om tijd en energie in je vaardigheden te stoppen. Jouw basis moet goed zijn. Daarom focus ik ook op het praktische stuk: Hoe kan je nog mooiere en betere foto’s maken?

Wil je jouw werk of techniek een boost geven? Dan gaan we in een portretcursus praktisch aan de slag. Techniek, camera, instellingen, aansturing, licht – allemaal elementen die je goed onder de knie moet hebben voor prachtige beelden.

Mijn werkwijze

Geen geheimen

Ik ben van nature positief en zal je ook niet snel vertellen dat iets niet kan. Mijn klanten en omgeving omschrijven mij als zacht en ruimdenkend.

Ik heb geen geheimen voor je. Ik zie niemand als directe concurrent, want ik geloof dat er genoeg werk is voor iedereen. Je mag alles aan mij vragen en ik deel alles; mijn prijzen, werkwijze, editing en verkoop skills.

Maar we focussen op jou! Op zoektocht naar jouw talenten zodat jij daarna jouw eigen weg kan bepalen.

Actie ondernemen

Ik ben van het doen. Ik zal je dan ook motiveren om actie te ondernemen. Schop onder je kont nodig? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Bijna 15 jaar ervaring

Ik ben al bijna vijftien jaar fotograaf en ondernemer. Ik geniet van de uitdaging en de vrijheid.

Succes in Google

Mijn websites komen met meerdere pagina’s bovenaan in Google. Ik word vaak blind geboekt.

Avontuurlijk

Ik hou van avontuur en heb de wereld rondgezworven per motor. Er is vaak meer mogelijk dan we denken!

Brander & Brander

Mijn fotografie business zou er anders uitzien zonder Brander & Brander. En daarmee bedoel ik eigenlijk mijn zusje Linsey. Sinds wij samenwerken heeft mijn business een boost gekregen.

Online groeien dankzij een sterke website

Het samen ondernemen en sparren maakt dat ik sneller ben gaan groeien. En haar kennis op het gebied van de online wereld, websites en SEO heeft ervoor gezorgd dat mijn website veel werk uit handen neemt. 

Daarom bieden wij ook onze gebundelde kennis aan. Linsey is al meer dan 10 jaar webdeveloper en gaat veel verder dan alleen een mooi design. Voor een website die jouw verhaal vertelt en zichzelf verkoopt. En door mij weet zij veel van fotografie.

Samen hebben we zo al veel fotografen mogen helpen. Door onze kennis te delen, SEO masterclasses te geven, maar ook door websites op maat te maken voor video- en fotografen. Wil jij ook van onze kennis gebruik maken? Dat kan! 

Mijn eigen reis

Van hobby fotograaf…

Ik heb ook veel onzekerheden gehad. Maar door veel te investeren in mijzelf heb ik een werkwijze gevonden die mij succes oplevert. Ik heb hard gewerkt en veel tijd, moeite en geld geïnvesteerd om te komen waar ik nu ben.

Tijdens mijn studie Communicatie besefte ik al snel dat een leven op kantoor niet voor mij is weggelegd. Ik besloot meer met mijn creativiteit te doen en schreef me in op de fotovakschool. Met deze basis dacht ik er klaar voor te zijn. Maar toen begon het echte werk pas.

…naar denken als ondernemer

In de jaren die volgden heb ik veel meer geleerd van mijn collega-fotografen, workshops en vrij werk dan van de fotovakschool. Je moet het veld in. Aan de slag! 

Maar dit ging niet vanzelf. Te lang zag ik mijzelf als hobby fotograaf. Mijn werk was goed maar ik besteedde te weinig tijd aan het daadwerkelijke ondernemen. Pas toen ik hierin tijd ging investeren en het spel van ondernemen begon te snappen, groeide mijn bedrijf én mijn omzet. Nu voel ik het: ondernemen is vrijheid! 

Ik help je graag. Als mentor, als motivator en als cheerleader. Want ik weet zeker dat je het kan!