1-op-1 fotografie workshop

Wil jij meer leren over fotografie? Leren hoe ik een personal branding fotoshoot aanpak? Je creativiteit een boost geven? Het leren aansturen van een model of een stel?

In deze één-op-één workshop gaan we samen aan de slag. Je kijkt mee hoe ik te werk ga en gaat zelf ook fotograferen. Zo heb je gelijk mooi materiaal voor je portfolio. 

Wat krijg je?

  • Vooraf online sessie om te bespreken waar je tegenaan loopt;
  • Starten de dag met wat te drinken en theorie. Lunch is inbegrepen;
  • Fotograferen met een model;
  • We eindigen met nabespreken & een stukje nabewerking.

Vanaf €1295 incl. locatie en model (excl. btw)

Werken met een (professioneel) model

Iemand vinden die model voor ons staat zal geen probleem zijn. Wil jij jouw portfolio echt een boost geven en werken met een professioneel model? Ik heb een netwerk van modellen die met liefde model voor ons staan.

De locatie bepalen

De locatie is belangrijk voor het eindresultaat. Misschien wil je leren omgaan met moeilijk licht binnen of in fel zonlicht buiten. Of wil je fotograferen op een high-end locatie en zien hoe ik gebruikmaak van de ruimte. Alles in overleg.

“Mandy is een heel fijne mentor en het is echt een cadeautje om deze 1 op 1 tijd te hebben met haar. Ze is heel open en behulpzaam. Kreeg precies de boost waar ik naar op zoek was.” — Jolie

Voor wie is dit geschikt? 

Deze dag is geschikt voor fotografen die een boost willen. Je snapt de basis van fotografie, maar wilt jouw werk naar een volgend niveau tillen. Misschien wil je meer met personal branding of editorial fotografie gaan doen, of leren hoe je jouw klanten beter kan aansturen.

Mijn expertise zit hem in een korte tijd veel creatieve beelden maken met mooi licht en daarbij de klant goed aansturen. 

Voor wie is dit niet geschikt? 

Ben jij een complete beginner en zijn termen als sluitertijd en diafragma nog lastig voor je? Geen probleem, maar dan raad ik je aan om te beginnen met een beginnerscursus. Deze zijn overal te vinden. Het is vaak moeilijk om in één sessie de complete basis te leren en het vraagt om veel vlieguren.

Ik focus mij op die volgende stap. Maar zodra je die basis onder de knie hebt, ben je welkom! 

Een kijkje in mijn keuken

Bij deze workshop krijg je echt een kijkje in mijn keuken. Je ziet hoe ik werk, je mag mij alles vragen en ik neem je mee in het proces. De meeste fotografen die bij mij komen vinden het fijn om te zien hoe een andere fotograaf te werk gaat. Soms is het alleen al die bevestiging dat je al super goed bezig bent. 

Vooraf bespreken we waarop jij wil focussen en waar jij behoefte aan hebt. Deze workshop is dus altijd op maat. 

Groepsworkshop

Wil je met jouw collega-fotografen de workshop volgen? Dat is mogelijk! Ik maak dan een workshop op maat, passend bij jullie wensen. Hiervoor werk ik met een offerte op maat, maar zo kunnen jullie wel de kosten delen.