Inhuren als spreker

Wil je mij inhuren als spreker voor jouw masterclass of event? Ik kan een masterclass of workshop op maat verzorgen voor kleine of grotere groepen.

Spreken over fotografie

Ik ben een ervaren high-end fotograaf, gespecialiseerd op personal branding fotografie. Daarnaast neem ik elk jaar een klein aantal bruiloften aan.

Ik ben een doener. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik veel geprobeerd heb, veel fouten heb gemaakt, maar ook veel mooie stappen heb mogen maken. Deze lessen deel ik tegenwoordig met veel liefde met andere fotografen.

Spreken over websites en SEO

Daarnaast maak ik met mijn zus Linsey (webdeveloper) websites op maat voor ondernemers onder de naam Brander & Brander. We hebben veel kennis van websites en SEO en kunnen hierover een masterclass verzorgen.

Onze kracht ligt in concepten vertalen we naar een concreet en praktisch verhaal: Hoe zorg je ervoor dat je meer uit je website kan halen?

Wij geloven dat authenticiteit en een goede inhoud onmisbaar zijn om succes te hebben online.

Wil je mij of ons samen uitnodigen voor jouw podcast? Leuk! Ik hoor graag meer.

“De zussen Brander & Brander hebben een onwijs leuke, interessante en leerzame SEO cursus voor fotografen opgetuigd. Vind je SEO saai, moeilijk of te technisch? Dan is een cursus bij Brander & Brander echt een aanrader. Op een fijne, rustige manier maakten ze de stof logisch en begrijpelijk. Ik ga naar huis met onwijs veel zin om mijn website onder handen te nemen. En dat lukt thuis ook omdat ik tijdens de cursus heel veel concrete tips heb gekregen zodat je er meteen mee aan de slag kunt!”

— Merel Hurkmans | Livedag