Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Fotoshoot

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot? Een mooie foto van jezelf, samen met je geliefde of met je gezin?

Ik maak spontane, frisse, tijdloze foto’s en sta open voor allerlei ideeën.

Natuurlijk licht

Ik dol ben op natuurlijk licht en vind het een uitdaging om uit elke lichtsituatie het beste resultaat te halen. Daarbij voelt buiten fotograferen ook veel vrijer dan in een studio. Zeker met kinderen is dit een aanrader.

Losjes of juist geposeerd

Hou je niet van poseren? Dan is dat ook niet nodig. Ik maak met liefde reportages die laten zien wie jij bent, zonder dat je geforceerd een houding moet aannemen.

Wil je juist wel poseren, bijvoorbeeld voor een portfolio? Dan kan ik je ook helpen. Ik heb veel ervaring in mode- en beauty fotografie. 

Ga direct naar

Investering

Ik werk met een startprijs van €295 ongeacht de duur van de fotoshoot of het aantal foto’s. Dit komt omdat ik het heel belangrijk vind om tijd en energie in de fotoshoot te steken voor een prachtig resultaat.

We hebben vooraf contact over de wensen, we spreken af op de locatie, nemen de tijd om foto’s te maken en ik besteed veel aandacht aan de nabewerking. Zo krijg je een volledige en prachtige reportage die een blijvende en waardevolle herinnering zal zijn.

Heb je speciale wensen? Zoals fotoshoot inclusief visagie? Vraag dan een offerte op maat!

Pakketten

Klaar voor een fotoshoot van jou, met je familie of je geliefde?

Brons

€325

 • 1 uur fotografie op locatie;
 • Maximaal 10 mensen;
 • Je krijgt 40 foto’s;
 • Foto’s nabewerkt in hoge resolutie;
 • Een privé online gallery om te delen met familie en vrienden.

zilver

€395

 • 1-1,5 uur fotografie op locatie;
 • Maximaal 15 mensen;
 • Minimaal 50 foto’s;
 • Foto’s nabewerkt in hoge resolutie;
 • Een privé online gallery om te delen met familie en vrienden
 • Luxe album (20×20 cm – 15 pagina’s).

goud

€450

 • 1,5 uur fotografie op locatie;
 • Maximaal 20 mensen;
 • Minimaal 75 foto’s;
 • Foto’s nabewerkt in hoge resolutie;
 • Een privé online gallery om te delen met familie en vrienden.
 • Luxe album (25×25 cm – 30 pagina’s).

Combo: Zwangerschap & Newborn

Wil je een zwangerschaps én newborn shoot boeken? Dan reken ik een combinatieprijs:

 • €595 voor pakket Brons;
 • €725 voor pakket Zilver;
 • €895 voor pakket Goud.

”We konden ons geen betere fotograaf wensen dan Mandy! Mandy weet zichzelf op de juiste wijze onzichtbaar te maken waardoor je niet door hebt dat er foto’s worden genomen. Hierdoor maakt ze echt de mooiste foto’s!”

Wessel & Marloes

Fotoshoot informatie

Datum

Willen je een datum vastleggen voor de fotoshoot? Ik fotografeer veel bruiloften en weekenden zijn in het bruiloftseizoen (april t/m oktober) vrijwel niet mogelijk en leg ik niet meer dan 2 weken van te voren vast, indien mogelijk.

Zondag is het hoogseizoen niet mogelijk, omdat dit voor mij de enige dag is om tijd met vrienden en familie door te brengen. Overige dagen zijn geen probleem.

Ook doordeweekse avonden, wanneer het langer licht is, is tevens een mogelijkheid, zeker met een mooi avondzonnetje.

Locatie

Aangezien ik het liefst buiten fotografeer heb ik geen eigen fotostudio. Wil je wel binnen op de foto, dan kunnen we samen zoeken naar een mooie locatie. 

Reizen

Ik woon in Zeist, maar reizen is geen probleem. Ik reis door heel Nederland en ben ook in het buitenland beschikbaar.

Reiskosten voor Zeist en tot 20 km daarbuiten zijn inclusief. Daarna €0,25 per km en voor meer dan een half uur reistijd is er een extra toeslag van €25,- per half uur.

Aantal personen

Ik fotografeer graag kleinere groepen, dit past goed bij mijn soort fotografie en werkwijze.

Ik leg graag echte en natuurlijke momenten vast. Ik wil niet dat jullie in grote groepen geforceerd poseren voor mijn lens, ik ben op zoek naar de momenten. Daarom hanteer ik een maximum van 10 tot 20 (verschilt per pakket).

Hebben jullie toch een grotere groep en willen jullie graag foto’s? Stuur mij dan gerust een berichtje voor de mogelijkheden.

Na de fotoshoot

Levering

Na de fotoshoot en betaling van de factuur ontvang je de foto’s in een online privé galerij. De factuur stuur ik altijd na de fotoshoot. De online galerij is beveiligd met een wachtwoord en kan gedeeld worden met familie en vrienden.

Via de galerij kan je alle foto’s in hoge resolutie downloaden. De foto’s blijven lang online staan, dus je kan ze downloaden wanneer het jou uitkomt.

Foto’s delen

Je bent vrij om de foto’s privé te gebruiken. Dit betekent voor eigen gebruik of om te delen met vrienden en familie. Commercieel delen, bijvoorbeeld ter promotie van een bedrijft, is niet toegestaan zonder toestemming.

Als je de foto’s op social media plaatst, vind ik het natuurlijk altijd leuk als je mijn bedrijfsnaam noemt of mijn zakelijke Facebookpagina tagt.

Producten

Je krijgt bij mij alle foto’s digitaal, in hoge resolutie, in kleur en in zwart/wit. Bij sommige pakketten is een album inclusief. Voor overige producten, zoals grotere fotoboeken of losse prints en afdrukken, neem contact op

Zwangerschap & Newborn fotografie

Verwachten jullie een kindje? Gefeliciteerd! Wil je, je zwangerschap laten vastleggen en een newbornshoot? Dat kan! Ik maak dan een paar prachtige foto’s van jou (en eventueel met je partner of gezin) in ongeveer 30 a 45 minuten.

Als de baby geboren is kom ik bij jullie langs en maak ik een reportage van jullie gezin. Ik leg dit op een lifestyle-achtige manier vast (dus zo natuurlijk mogelijk) met natuurlijk licht en bij jullie thuis. Dit duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur (afhankelijk van eventuele voedingen).

Afhankelijk van het gekozen pakket krijgen jullie eventueel een album erbij.

”Iedereen die de foto’s ziet spreekt zijn bewondering uit voor de wijze waarop Mandy momenten kan vastleggen en ook in de foto’s bepaalde punten uitlicht. Daarnaast doet Mandy er alles aan om te zorgen dat aan je wensen wordt voldaan.”

Wessel & Marloes

”We waren erg onder de indruk over het gemak waarmee ze prachtige foto’s schiet. Haar stijl is naturel en legt de emoties mooi vast. De nabewerking was snel klaar en de preview zelfs de volgende dag. Alle foto’s zijn terug te zien in een online galerij die ook met anderen te delen is.”

Jakoba & Matthijs

Ook een fotoshoot boeken?