Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
Sluiten

Fotoshoot

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot? Een mooie foto van jezelf, samen met je geliefde of met je gezin? Ik maak spontane, frisse, tijdloze foto’s en sta open voor allerlei ideeën.

Ik dol ben op natuurlijk licht en vind het een uitdaging om uit elke lichtsituatie het beste resultaat te halen. Daarbij voelt buiten fotograferen ook veel vrijer dan in een studio. Zeker met kinderen is dit een aanrader.

Hou je niet van poseren? Dan is dat ook niet nodig. Ik maak met liefde reportages die laten zien wie jij bent, zonder dat je geforceerd een houding moet aannemen.

Wil je juist wel poseren, bijvoorbeeld voor een portfolio? Dan kan ik je ook helpen. Ik heb veel ervaring in mode- en beauty fotografie. 

Ga direct naar

Investering & Pakketten

Brons

€295

 • Een fotoshoot van jou, met je familie of je geliefde (max 10 mensen)
 • 1 uur fotografie op locatie
 • 40 foto’s nabewerkt in hoge resolutie
 • Een privé online gallery om te delen met familie en vrienden
 • Wil je een zwangerschaps shoot & een newborn shoot boeken? Dan reken ik de combinatie prijs van €500 voor pakket zilver,- **

Zilver

€375

 • Een fotoshoot van jou, met je familie of je geliefde (max 15 mensen)
 • 1 – 1,5 uur fotografie op locatie
 • Minimaal 50 foto’s nabewerkt in hoge resolutie
 • Een privé online gallery om te delen met familie en vrienden
 • Een luxe album (20×20 cm – 15 pagina’s)
 • Wil je een zwangerschaps shoot & een newborn shoot boeken? Dan reken ik de combinatie prijs van €625,- voor pakket Goud**

Goud

€450

 • Een fotoshoot van jou, met je familie of je geliefde (max 20 mensen)
 • 1,5 uur fotografie op locatie
 • Minimaal 75 foto’s nabewerkt in hoge resolutie
 • Een privé online gallery om te delen met familie en vrienden
 • Een luxe album van 25×25 cm – 30 pagina’s
 • Wil je een zwangerschaps shoot & een newborn shoot boeken? Dan reken ik de combinatie prijs van €825,- voor pakket Star**

”We konden ons geen betere fotograaf wensen dan Mandy! Mandy weet zichzelf op de juiste wijze onzichtbaar te maken waardoor je niet door hebt dat er foto’s worden genomen. Hierdoor maakt ze echt de mooiste foto’s! Iedereen die de foto’s ziet spreekt zijn bewondering uit voor de wijze waarop Mandy momenten kan vastleggen en ook in de foto’s bepaalde punten uitlicht. Daarnaast doet Mandy er alles aan om te zorgen dat aan je wensen wordt voldaan.”

Wessel & Marloes

Extra informatie

Investering

Ik werk met een startprijs vanaf €295,- (uitgezonderd de Linkedinsessie) ongeacht de duur van de fotoshoot of het aantal foto’s. Ik vind het belangrijk om tijd en energie in de fotoshoot te steken voor een prachtig resultaat. We hebben vooraf contact over de wensen, we spreken af op de locatie, nemen de tijd om foto’s te maken en ik besteed veel aandacht aan de nabewerking. Zo krijg je een volledige en prachtige reportage die een blijvende en waardevolle herinnering zal zijn. Heb je speciale wensen? Zoals een fotoshoot inclusief visagie? Vraag dan naar een offerte op maat!

Zwangerschap & Newborn fotografie

Verwachten jullie een kindje? Gefeliciteerd! Wil je, je zwangerschap laten vastleggen en een newbornshoot? Dat kan! Ik maak dan een paar prachtige foto’s van jou (en eventueel met je partner of gezin) in ongeveer 30 a 45 minuten. Als de baby geboren is kom ik bij jullie langs en maak ik een reportage van jullie gezin. Ik leg dit op een lifestyle achtige manier vast (dus zo natuurlijk mogelijk) met natuurlijk licht en bij jullie thuis. Dit duurt ongeveer een uur tot 1,5 uur (afhankelijk van eventuele voedingen). Afhankelijk van het gekozen pakket krijgen jullie eventueel een album erbij.

Datum

Willen je een datum vastleggen voor de fotoshoot? Ik fotografeer veel bruiloften en weekenden zijn in het bruiloftseizoen (april t/m oktober) vrijwel niet mogelijk en leg ik niet meer dan 2 weken van te voren vast, indien mogelijk. Zondag is het hoogseizoen niet mogelijk, omdat dit voor mij de enige dag is om tijd met vrienden en familie door te brengen. Overige dagen zijn geen probleem. Ook doordeweekse avonden, wanneer het langer licht is, is tevens een mogelijkheid, zeker met een mooi avondzonnetje.

Locatie

Aangezien ik het liefst buiten fotografeer heb ik geen eigen fotostudio. Wil je wel binnen op de foto, dan kunnen we samen zoeken naar een mooie locatie. 

Reizen

Ik woon in Zeist, maar reizen is geen probleem. Ik reis door heel
Nederland en ben ook in het buitenland beschikbaar. Reiskosten voor Zeist en tot 20 km daarbuiten zijn inclusief. Daarna €0,25 per km en voor meer dan een half uur reistijd is er een extra toeslag van €25,- per half uur.

Aantal personen

Ik fotografeer graag kleinere groepen, dit past goed bij mijn soort fotografie en werkwijze. Ik leg graag echte en natuurlijke momenten vast. Ik wil niet dat jullie in grote groepen geforceerd poseren voor mijn lens, ik ben opzoek naar de momenten. Daarom hanteer ik een maximum. Hebben jullie toch een grotere groep en willen jullie graag foto’s? Dan kost dit €25,- per persoon extra.

Na de fotoshoot

Levering

Na de fotoshoot en betaling van de factuur ontvang je de foto’s in een online privé galerij. De factuur stuur ik altijd na de fotoshoot. De online galerij is beveiligd met een wachtwoord en kan gedeeld worden met familie en
vrienden. Via de galerij kan je alle foto’s in hoge resolutie downloaden. De foto’s blijven lang online staan, dus je kan ze downloaden wanneer het jou uitkomt.

Foto’s delen

Je bent vrij om de foto’s privé te gebruiken. Dit betekent voor eigen gebruik of om te delen met vrienden en familie. Commercieel delen, bijvoorbeeld ter  promotie van een bedrijft, is niet toegestaan zonder toestemming. Als je de foto’s op social media plaatst, vind ik het natuurlijk altijd leuk als je mijn
bedrijfsnaam noemt of mijn zakelijke Facebookpagina tagt.

Producten

Je krijgt bij mij alle foto’s digitaal, in hoge resolutie, in kleur en in zwart/wit. Daarnaast krijg je een mini fotobook cadeau. Voor overige producten, zoals grotere fotoboeken of losse prints en afdrukken, neem contact op. 

”We waren erg onder de indruk over het gemak waarmee ze prachtige foto’s schiet. Haar stijl is naturel en legt de emoties mooi vast. De nabewerking was snel klaar en de preview zelfs de volgende dag. Alle foto’s zijn terug te zien in een online galerij die ook met anderen te delen is.”

Jakoba & Matthijs

Ook een fotoshoot boeken?