Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Fotoshoot

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot? Een mooie foto van jezelf, samen met je geliefde of met je gezin? Ik maak spontane, frisse, tijdloze foto’s voor een prachtige herinnering.

Foto’s met je dierbaren

Ik dol ben op natuurlijk licht en vind het een uitdaging om uit elke lichtsituatie het beste resultaat te halen. Daarbij voelt buiten of op een mooie locatie fotograferen ook veel vrijer dan in een studio. Zeker met kinderen is dit een aanrader.

Maar ook bij mensen thuis maak ik graag foto’s. Hoe leuk is het om die herinnering van thuis vast te leggen voor later? Ik combineer schoonheid, rust en puurheid in mijn fotografie om zo tijdloze foto’s te maken van jou en je dierbaren.

Hou je niet van poseren? Dan is dat ook niet nodig. Ik maak met liefde reportages die laten zien wie jij bent, zonder dat je geforceerd een houding moet aannemen.

Ga direct naar

Zwangerschap & Newborn fotografie

Verwachten jullie een kindje? Gefeliciteerd! Wil je de zwangerschap laten vastleggen én een newbornshoot? Dat kan! Ik maak dan een paar prachtige foto’s van jou (en eventueel met je partner of gezin) in ongeveer 30 a 45 minuten.

Als de baby geboren is kom ik bij jullie langs en maak ik een reportage van jullie gezin. Ik leg dit op een lifestyle-achtige manier vast (dus zo natuurlijk mogelijk) met natuurlijk licht en bij jullie thuis. Dit duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur (afhankelijk van hoe het gaat met de baby en zijn of haar ritme).

Afhankelijk van het gekozen pakket krijgen jullie eventueel een album erbij. Als herinnering voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven!

”We konden ons geen betere fotograaf wensen dan Mandy!
Mandy weet zichzelf op de juiste wijze onzichtbaar te maken waardoor je niet door hebt dat er foto’s worden genomen.
Hierdoor maakt ze echt de mooiste foto’s!”

Wessel & Marloes

Investering

Losse fotoshoot

€450

 • 1 -1,5 uur fotografie op locatie*;
 • Maximaal 10 mensen;
 • Minimaal 50 foto’s;
 • Foto’s nabewerkt in hoge resolutie;
 • Een privé online gallery om te delen met familie en vrienden
 • Inclusief BTW

Zwangerschap & Newborn Combi

€795

 • 45 minuten zwangerschaps fotografie op locatie*;
 • 1 uur newbornshoot op locatie;
 • Minimaal 50 foto’s per sessie;
 • Foto’s nabewerkt in hoge resolutie;
 • Een privé online gallery om te delen met familie en vrienden
 • Inclusief BTW

Zwangerschap & Newborn Luxe

€895

 • 45 minuten zwangerschaps fotografie op locatie*;
 • 1 uur newbornshoot op locatie
 • Minimaal 50 foto’s per sessie;
 • Foto’s nabewerkt in hoge resolutie;
 • Een privé online gallery om te delen met familie en vrienden
 • Inclusief BTW
 • Luxe album 20x20cm (20 pagina’s)

Extra fotoshoot informatie

Datum

Ik neem dit soort fotoshoot maar beperkt aan vanwege een volle agenda. Ik leg een datum voor een fotoshoot niet meer dan 3 weken van te voren vast. De vrijdag t/m de zondag is niet mogelijk. In de zomermaanden, zijn ook de avonden mogelijk.

Tarieven

Ik werk met een één totaalprijs per pakket, die met zorg is samengesteld. Dit komt omdat ik het heel belangrijk vind om tijd en energie in de fotoshoot te steken voor een prachtig resultaat. Naast fotografie komt er natuurlijk meer bij kijken, zoals contact, selectie, reistijd en de zorgvuldige nabewerking!

Ik werk niet met vaste aantallen foto’s. Je krijgt een uitgebreide gallery met prachtig bewerkte foto’s. En dan zijn er meestal veel! Je hoeft niet bij te betalen voor extra foto’s of nabestellingen te doen. Je krijgt bij mij een complete reportage waarbij ik alle foto’s stuk voor stuk bewerk. Je krijgt de foto’s in zowel kleur als in zwart/wit.

Locatie

Aangezien ik het liefst buiten fotografeer heb ik geen eigen fotostudio. Ik kom bij je thuis of we zoeken een mooie buiten locatie. In woon zelf in Zeist en in de omgeving zijn veel mooie plekken beschikbaar! Zo is natuurgebied Bornia één van mijn favorieten.

Reizen & Locatie

Ik woon in Zeist en ben beschikbaar voor fotoshoots in de omgeving. Reizen is, indien mijn agenda het toe laat, geen probleem. Ik reis door heel Nederland en ben ook in het buitenland beschikbaar.

*Reiskosten voor Zeist en tot 20 km daarbuiten zijn inclusief. Daarna €0,25 per km en voor meer dan een half uur reistijd is er een extra toeslag van €25,- per half uur.

Aantal personen

Ik fotografeer graag kleinere groepen, dit past goed bij mijn soort fotografie en werkwijze. Zijn jullie opzoek naar geposeerde groepsfoto’s? Dan ben ik niet jullie fotograaf. Ik leg graag echte en natuurlijke momenten vast. Ik wil niet dat jullie in grote groepen geforceerd poseren voor mijn lens, ik ben op zoek naar de momenten. Daarom hanteer ik een maximum van 10 mensen.

Voor ondernemers

Deze shoot is niet geschikt voor ondernemers of portfolio materiaal en speciaal voor particulieren. Dit heeft te maken met de voorbereiding en nabewerking en daarom komt hier een ander pakket bij kijken. Wil je mooie portretfoto’s laten maken voor je portfolio of onderneming? Kijk dan bij mijn Personal Branding Fotografie of mijn fotodagen.

Ook mooie foto’s met je dierbaren?

Ben je ondernemer en heb je foto’s nodig?

Na de fotoshoot

Levering

Na de fotoshoot en betaling van de factuur ontvang je de foto’s in een online privé gallery. De factuur stuur ik gelijk na de fotoshoot. De online gallery is beveiligd met een wachtwoord en kan gedeeld worden met familie en vrienden.

Via de gallery kan je alle foto’s in hoge resolutie downloaden. De foto’s blijven lang online staan, dus je kan ze downloaden wanneer het jou uitkomt.

Ik streef er altijd naar de foto’s binnen 2 weken op te leveren, zodat je snel kan genieten van deze mooie herinnering!

Producten

In het meest luxe pakket is een album inclusief. Ik werk met hoge kwaliteit albums die compleet naar eigen smaak vorm te geven zijn. Er is keuze uit linnen en (mijn favoriet) prachtige velvet covers.

Voor de meer tijdloze look is er ook leer beschikbaar en de foto’s worden afgedrukt op prachtig platliggende bladen.

Voor overige producten, zoals grotere fotoboeken of losse prints en afdrukken, neem contact op

“Met wat spanning ging ik de shoot sessie in. Hoe zouden de foto’s worden? Zal ik er leuk op komen te staan? Mandy laat vanaf moment één de spanning snel verdwijnen. Ze is leuk, aardig en grappig. Geen moment voelde ik me ongemakkelijk zodra de lens op me gericht stond. Een leuke meid, die zo professioneel is in haar vak! Echt een aanrader.
Ik kom zeker nog eens bij haar terug.”

Stefanie

”Ik ben enorm onder de indruk van Mandy. Tijdens de shoot zelf wist ze direct veiligheid te creëren, gaf ze heldere aanwijzingen en was ze enthousiast waardoor er een hele fijne werkbare sfeer ontstond. De foto’s zelf vind ik erg mooi geworden, precies waarnaar ik op zoek was.
Dus echt gewoon een hele goede fotograaf. Daarbij verliep alle communicatie ook prettig en soepel en had ik mijn foto’s snel. Dus eigenlijk alleen maar lof!”

Sanne

Ook een fotoshoot boeken?