Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Fotoshoot

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot? Een mooie foto van jezelf, samen met je geliefde of met je gezin?

Ik maak spontane, frisse, tijdloze foto’s en sta open voor allerlei ideeën.

Natuurlijk licht

Ik dol ben op natuurlijk licht en vind het een uitdaging om uit elke lichtsituatie het beste resultaat te halen. Daarbij voelt buiten fotograferen ook veel vrijer dan in een studio. Zeker met kinderen is dit een aanrader.

Losjes of juist geposeerd

Hou je niet van poseren? Dan is dat ook niet nodig. Ik maak met liefde reportages die laten zien wie jij bent, zonder dat je geforceerd een houding moet aannemen.

Wil je juist wel poseren, bijvoorbeeld voor een portfolio? Dan kan ik je ook helpen. Ik heb veel ervaring in mode- en beauty fotografie. 

Ga direct naar

Investering

Ik werk met een één totaalprijs per pakket, die met zorg is samengesteld. Dit komt omdat ik het heel belangrijk vind om tijd en energie in de fotoshoot te steken voor een prachtig resultaat. Naast fotografie komt er natuurlijk meer bij kijken, zoals contact, selectie, reistijd en de zorgvuldige nabewerking!

We hebben vooraf contact over de wensen, we spreken af op de locatie, nemen de tijd om foto’s te maken en ik besteed veel aandacht aan de nabewerking. Zo krijg je een volledige en prachtige reportage die een blijvende en waardevolle herinnering zal zijn.

Heb je speciale wensen? Zoals fotoshoot inclusief visagie? Vraag dan een offerte op maat!

Losse fotoshoot

€345

 • 1 uur fotografie op locatie;
 • Maximaal 10 mensen;
 • Minimaal 40 foto’s;
 • Foto’s nabewerkt in hoge resolutie;
 • Een privé online gallery om te delen met familie en vrienden
 • Inclusief BTW

Zwangerschap & Newborn Combi

€625

 • 45 minuten zwangerschaps fotografie op locatie;
 • 1 uur newbornshoot op locatie
 • Minimaal 40 foto’s per sessie;
 • Foto’s nabewerkt in hoge resolutie;
 • Een privé online gallery om te delen met familie en vrienden
 • Inclusief BTW

Zwangerschap & Newborn Luxe

€679

 • 45 minuten zwangerschaps fotografie op locatie;
 • 1 uur newbornshoot op locatie
 • Minimaal 40 foto’s per sessie;
 • Foto’s nabewerkt in hoge resolutie;
 • Een privé online gallery om te delen met familie en vrienden
 • Inclusief BTW
 • Luxe album 20×20 cm & 20 pagina’s

”We konden ons geen betere fotograaf wensen dan Mandy! Mandy weet zichzelf op de juiste wijze onzichtbaar te maken waardoor je niet door hebt dat er foto’s worden genomen. Hierdoor maakt ze echt de mooiste foto’s!”

Wessel & Marloes

Fotoshoot informatie

Datum

Willen je een datum vastleggen voor de fotoshoot? Ik fotografeer veel bruiloften en weekenden zijn in het bruiloftseizoen (april t/m oktober) vrijwel niet mogelijk en leg ik niet meer dan 2 weken van te voren vast, indien mogelijk.

Zondag is het hoogseizoen niet mogelijk, omdat dit voor mij de enige dag is om tijd met vrienden en familie door te brengen. Vrijdagen en zaterdagen zijn bezet voor bruiloften, maar maandag t/m donderdag is wel mogelijk.

Ook doordeweekse avonden, wanneer het langer licht is, is tevens een mogelijkheid, zeker met een mooi avondzonnetje.

Locatie

Aangezien ik het liefst buiten fotografeer heb ik geen eigen fotostudio. Wil je wel binnen op de foto, dan kunnen we samen zoeken naar een mooie locatie. 

Reizen

Ik woon in Zeist, maar reizen is geen probleem. Ik reis door heel Nederland en ben ook in het buitenland beschikbaar.

Reiskosten voor Zeist en tot 20 km daarbuiten zijn inclusief. Daarna €0,25 per km en voor meer dan een half uur reistijd is er een extra toeslag van €25,- per half uur.

Aantal personen

Ik fotografeer graag kleinere groepen, dit past goed bij mijn soort fotografie en werkwijze.

Zijn jullie opzoek naar geposeerde groepsfoto’s? Dan ben ik niet jullie fotograaf. Ik leg graag echte en natuurlijke momenten vast. Ik wil niet dat jullie in grote groepen geforceerd poseren voor mijn lens, ik ben op zoek naar de momenten. Daarom hanteer ik een maximum van 10 mensen.

Hebben jullie toch een grotere groep en willen jullie graag foto’s? Stuur mij dan gerust een berichtje voor de mogelijkheden.

Na de fotoshoot

Levering

Na de fotoshoot en betaling van de factuur ontvang je de foto’s in een online privé galerij. De factuur stuur ik altijd na de fotoshoot. De online galerij is beveiligd met een wachtwoord en kan gedeeld worden met familie en vrienden.

Via de galerij kan je alle foto’s in hoge resolutie downloaden. De foto’s blijven lang online staan, dus je kan ze downloaden wanneer het jou uitkomt.

Foto’s delen

Je bent vrij om de foto’s privé te gebruiken. Dit betekent voor eigen gebruik of om te delen met vrienden en familie. Commercieel delen, bijvoorbeeld ter promotie van een bedrijft, is niet toegestaan zonder toestemming.

Als je de foto’s op social media plaatst, vind ik het natuurlijk altijd leuk als je mijn bedrijfsnaam noemt of mijn zakelijke Facebookpagina tagt.

Producten

Je krijgt bij mij alle foto’s digitaal, in hoge resolutie, in kleur en in zwart/wit. Bij sommige pakketten is een album inclusief. Voor overige producten, zoals grotere fotoboeken of losse prints en afdrukken, neem contact op

Zwangerschap & Newborn fotografie

Verwachten jullie een kindje? Gefeliciteerd! Wil je, je zwangerschap laten vastleggen en een newbornshoot? Dat kan! Ik maak dan een paar prachtige foto’s van jou (en eventueel met je partner of gezin) in ongeveer 30 a 45 minuten.

Als de baby geboren is kom ik bij jullie langs en maak ik een reportage van jullie gezin. Ik leg dit op een lifestyle-achtige manier vast (dus zo natuurlijk mogelijk) met natuurlijk licht en bij jullie thuis. Dit duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur (afhankelijk van eventuele voedingen).

Afhankelijk van het gekozen pakket krijgen jullie eventueel een album erbij.

“Met wat spanning ging ik de shoot sessie in. Hoe zouden de foto’s worden? Zal ik er leuk op komen te staan? Mandy laat vanaf moment één de spanning snel verdwijnen. Ze is leuk, aardig en grappig. Geen moment voelde ik me ongemakkelijk zodra de lens op me gericht stond. Een leuke meid, die zo professioneel is in haar vak! Echt een aanrader. Ik kom zeker nog eens bij haar terug.”

Stefanie

”Ik ben enorm onder de indruk van Mandy. Tijdens de shoot zelf wist ze direct veiligheid te creëren, gaf ze heldere aanwijzingen en was ze enthousiast waardoor er een hele fijne werkbare sfeer ontstond. De foto’s zelf vind ik erg mooi geworden, precies waarnaar ik op zoek was. Dus echt gewoon een hele goede fotograaf. Daarbij verliep alle communicatie ook prettig en soepel en had ik mijn foto’s snel. Dus eigenlijk alleen maar lof!”

Sanne

Ook een fotoshoot boeken?