Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Kerstmis Fotoshoot Dag

De feestdagen komen er aan het is de tijd van het jaar dat we dichter bij onze dierbaren willen zijn. Zeker in deze bijzondere tijden waarin we niet weten of we wel Kerstmis met elkaar kunnen vieren.

Daarom is dit de perfecte tijd voor een Kerstmis familie foto! Om te delen met ouders of grootouders, mensen dichtbij of juist ver weg. Koester die bijzondere herinneringen samen en laat ze vastleggen.

Om dit mogelijk te maken wilden we iets speciaals doen. Een cadeau dat blijft. Een momentje samen en iets leuks om te doen. Een feestelijke Kerstmis Fotoshoot Dag!

Molen de Ster is een prachtig momument in Utrecht en de perfecte achtergrond voor deze fotoshoot. Binnen in de molen heeft Margreet, van Elsker Livet, een prachtige kerstsetting gecreëerd. Met haar oog voor stijl weet ze hoe je een sfeervolle setting neerzet.

De foto’s worden genomen door professioneel fotograaf en kerstfan Mandy. In deze gekke, blijf-zoveel-mogelijk-thuis-tijden, is het de perfecte reden om je weer een op te doffen en plezier met elkaar te beleven!

Blijf op de hoogte

Er staat momenteel geen fotodag gepland. Wil je op de hoogte gehouden worden van een nieuwe fotodag datum? Schrijf je in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Investering

Er zijn twee opties beschikbaar. Een kids only versie, waarbij je een prachtige foto van de kinderen ontvangt en een familie optie, voor het hele gezin! Bij de familie foto ontvang je ook nog eens een prachtige Fine Art print!

optie 1: kids only

€99

Prachtige kerst setting binnen in de molen, inclusief 3 bewerkte foto’s. Kids only!

Voor €99, inclusief BTW, krijg je:

 • 10-15 minuten fotografie
 • 3 nabewerkte foto’s in hoge resolutie
 • Een prachtige kerst setting door Elkser Livet
 • Locatie Molen de Ster
 • De optie om meer foto’s te kiezen
 • Een prachtig portret van je kinderen of kleinkinderen!

optie 2: gezin

€129

Prachtige kerst setting binnen in de molen en prachtige foto’s van het hele gezin.

Voor €129, inclusief BTW, krijg je:

 • 10-15 minuten fotografie
 • 5 nabewerkte foto’s in hoge resolutie
 • Een prachtige kerst setting door Elkser Livet
 • Locatie Molen de Ster
 • De optie om meer foto’s te kiezen
 • Een Fine Art Print op A5 formaat
 • Een prachtig portret van het gezin!

“It’s the most wonderful time of the year!”

– Edward Pola & George Wyle

Hoe werkt het?

Boek je plek

Er staat momenteel geen fotodag gepland. Wil je op de hoogte blijven?

Betaling & Informatie

Na het invullen van het boekingsformulier ontvang je binnen 24 uur een bevestiging met betalingslink en meer informatie. Alles wat je moet weten over de kerstmis fotoshoot staat in deze email. Heb je toch vragen? Mail gerust!

Shootdag!

Let’s shoot! Margreet zal je verwelkomen bij de Molen en Mandy zal jullie op de foto zetten. Kleed je op je mooist aan en breng je gezin of je geliefde naar een van de mooiste plekjes van Utrecht! Na de shoot kunnen de kinderen spelen of dieren bekijken op het terrein van de Molen of geniet van een take-away koffie of huisgemaakte lekkernijen.

Na de fotoshoot

Binnen twee dagen ontvang je een online foto gallery met de onbewerkte foto’s In deze gallery kan je eenvoudig je favorieten kiezen. Mandy bewerkt deze voor je en binnen drie dagen ontvang je de bewerkte foto’s in hoge resolutie. Ben je voor Optie 2 gegaan? Dan ontvang je ook nog een prachtige Fine Art Print via de post!

Producten

Je krijgt de foto’s digitaal en bij optie 2 ontvang je ook een prachtige Fine Art Print. Wil je meer met de foto’s doen? We bieden verschillende producten aan. Zoals kerstkaarten, grotere afdrukken of kies extra foto’s uit die je bewerkt wilt hebben. Na de fotoshoot ontvang je een brochure met meer informatie over de prijzen.

Kerstkaarten

Wil je de foto’s versturen als kerstkaart? Wij bieden de optie aan om deze voor je de printen.

Foto’s prints

Wil je foto’s laten afdrukken? Er zijn verschillende papiersoorten en formaten mogelijk!

Overige prints

Wil je de foto’s niet inlijsten maar gelijk ophangen aan de muur? Kies dan voor bijvoorbeeld een prachtige Dibond afdruk.

Extra foto’s

Afhankelijk van de optie die gekozen is kan je 3 of 5 foto’s uitkiezen. Wil je meer foto’s? Dan kan dat uiteraard!

Ook een prachtige kerstfoto? Van je gezin of de kinderen?

Over ons

We zijn collega’s in de trouwbranche. In deze tijden van Covid is ons extra tijd gegeven om andere dingen te doen en samen te ondernemen.

We zijn enthousiaste en gedreven ondernemers en we wilden iets leuks opzetten. We hebben onze krachten gebundeld voor deze Kerstmis fotoshoot. We wilden iets creëren wat vrolijkheid brengt en blijvend is.

Elsker Livet

Elsker Livet is opgezet door Margreet. Event Planner & Stylist met een oog voor stijl en kwaliteit. Ze is in voor een uitdaging en bedenker van deze fotoshoot. Margreet is de gastvrouw van de dag en verantwoordelijk voor de prachtige styling.

Molen de Ster

Molen de Ster is een unieke plek in Utrecht. Een plek waar de buurt samen komt en iedereen is welkom op deze gezellig plek. Voor het eerst gebouwd in 1721 als houtzaag molen. De Molen is nog steeds in gebruik, maar ook een plek voor evenementen.

Mandy Brander

Mandy is een fotograaf met meer dan 10 jaar ervaring en actief in verschillende branches, zoals bruiloften, portretten, mode en zakelijk. Maar ze focust vooral op mensen en sfeer. Mandy zal je op je mooist fotograferen!

Boek je plek!

Een prachtige Kerstfoto, samen met je geliefden op een mooie plek.

F.A.Q.

Wat als er iemand ziek is?

Als jij of iemand van je familie ziek is zullen we de fotoshoot op een ander moment proberen te plannen. Als dat niet mogelijk is krijg je het bedrag terug.

Waar is Molen de Ster?

Molen de Ster is te vinden vlakbij Utrecht Centraal in de wijk Lombok. Als je met de auto komt kan je parkeren in de buurt, vlakbij de molen. Er is geen parkeerplek van de molen zelf. Het adres is Molenpark, maar je kan beter navigeren naar Timorkade en daar een parkeerplekje zoeken.

Als je met de auto komt is het handig om wat extra tijd voor parkeren te rekenen.

Kom je met de fiets? Dan kan je je fiets op het terrein van de molen neerzetten.

Kunnen we meer foto’s kiezen?

Natuurlijk! Je ontvangt een online gallery met de onbewerkte foto’s. Hier kan je jouw favorieten kiezen. Wil je meer foto’s? Kies dan extra foto’s uit. De prijzen en meer informatie hierover ontvang je na de fotoshoot. Na het bewerken van je favorieten ontvang je de foto’s in hoge resolutie in kleur én zwart/wit.

Wat moeten we aandoen?

Er zijn geen regels over wat je moet dragen. Draag vooral iets waar je je comfertabel en mooi in voelt! Maar het is een kerstsetting, dus wel een kans om helemaal uit te pakken!

Extra opmerking: pas op met al te drukke print. Er gebeurd al veel in de setting dus bedenk hoe druk je de foto wilt hebben.

In ieder geval geldt, het kan niet feestelijk genoeg zijn!