Loo Living

Dit prachtige woonhuis in Apeldoorn is van een interieur ontwerper. Ze heeft een prachtige eigen stijl en dit toegepast op haar eigen huis die gehuurd kan worden voor fotoshoots!

De locatie heeft een ruime woonkamer met aangrenzende eetkamer en keuken. Overal zijn er hoge grote ramen, dus er is altijd genoeg licht. Deze ruimtes zijn mijn favoriet en bieden veel diversiteit en mogelijkheden, maar in overleg kunnen er andere ruimtes gebruikt worden.

De inrichting is in rustige kleuren, maar er zijn zwarte elementen aanwezig (in bijvoorbeeld de kozijnen), dus dit maakt de sfeer wat krachtiger. Wil je alles zo licht mogelijk? Dan is een andere locatie misschien beter geschikt.

Deze locatie is perfect als je een warme, huiselijke sfeer wilt, maar wel van kwaliteit en stijlvol.

Praktische informatie

  • De locatie is een woonhuis en er woont dus een gezin. Daardoor zijn er soms wel wat mensen aanwezig. Tijdens de shoot hebben we alle ruimte, maar goed om te beseffen dat je niet op een professionele fotoshoot locatie bent, speciaal voor fotoshoots.
  • De locatie is te huur vanaf 2 uur en datum is in overleg met de eigenaar. Je kan bij de locatie goed parkeren.

Niet alle Instagram foto’s die je ziet zijn van de Apeldoorn locatie.

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt op de desbetreffende locatie. Het kan zijn dat er (kleine) veranderingen zijn, zoals wijziging van indeling, kleur of inrichting. Grote veranderingen zal ik (indien ik het weet) uiteraard aangeven.

Meer weten?

Wil je een personal branding fotoshoot boeken? Neem contact op om mijn beschikbaarheid te checken of lees eerst verder: