Suits & Sundays

Iedereen die bij Suits & Sundays in Utrecht voor het eerst binnenloopt is onder de indruk. Deze sfeervolle ruimte is vaak favoriet onder mijn klanten! Met een prachtige hal én meerdere ruimtes waar we kunnen fotograferen. Ook de binnentuin kan gebruikt worden en we hebben de ruimtes voor onszelf.

De inrichting voelt warm en modern, maar klassiek aan. Perfect als je op zoek bent naar een luxe uitstraling met karakter

Dit is een sfeervolle en stijlvolle locatie. Maar wil je veel wit en een cleane look? Dan is deze locatie minder geschikt. Ook als je hele lichte foto’s wilt, want deze locatie is warmer en donkerder dan bijvoorbeeld The Loft in Amsterdam. 

Zo gebruik ik niet alle ruimtes in dit mooie pand, omdat sommige plekken te donker zijn. Voor de echt donkere dagen heb ik lampen, maar er zijn genoeg prachtige plekken (met mooi daglicht) om een uitgebreide fotoshoot te doen.

Praktische informatie

  • Gevestigd in een mooi pand in het centrum van Utrecht.
  • Je kan laden en lossen voor de locatie en soms zijn er parkeerplekken beschikbaar in de straat. Maar de plekken zijn beperkt, dus soms is het even zoeken. Zo’n 5 a 10 minuten lopen is er een parkeergarage.
  • Deze locatie is doordeweeks een vergaderlocatie (perfect voor meetings & workshops), en daarom voor shoots alleen in het weekend beschikbaar. Hoewel ik meestal niet werk in het weekend, maak ik een uitzondering voor deze mooie locatie!
  • Deze locatie is te huur vanaf 2 uur en kan per half uur worden uitgebreid.

Informatie over de locatie & de prijzen:

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt op de desbetreffende locatie. Het kan zijn dat er (kleine) veranderingen zijn, zoals wijziging van indeling, kleur of inrichting. Grote veranderingen zal ik (indien ik het weet) uiteraard aangeven.

Meer weten?

Wil je een personal branding fotoshoot boeken? Neem contact op om mijn beschikbaarheid te checken of lees eerst verder: