The Loft | Atelier Oost

Deze prachtige loft in Amsterdam is één van mijn favoriete fotolocaties all-time. Het licht is er perfect en ook op de donkere dagen kan je hier nog steeds prachtige foto’s maken. 

Het is een ruimte locatie speciaal ingericht voor fotoshoots. Er is aandacht besteed aan de details en er is veel diversiteit. Er zijn doorkijkjes, genoeg afwisseling en de ruimte is lekker hoog. 

De locatie is neutraal ingericht, maar wel met mooie spullen. Daarom is deze locatie geschikt voor veel verschillende shoots. Je kan de locatie gebruiken voor je branding foto’s, foto’s met een team. Of zelfs een editorial, denk aan beauty fotografie voor sieraden, gezichtsverzorging of een kledingcollectie. 

Door de zachte kleuren en lichte vibe is deze ruimte perfect te matchen met allerlei stijlen. Wil je rustige foto’s dan is dat mogelijk, wil je meer kleur? Dan kan je dit aanbrengen in je kleding of props. 

Praktische informatie

  • Deze locatie is doordeweeks beschikbaar en te boeken in tijdslots van 2, 4 of 8 uur. De 2 uur tijdslots zijn niet ver van te voren te boeken en de locatie is populair dus wees snel!
  • Je kan vrij makkelijk parkeren rondom de locatie, maar niet direct ervoor, dus je moet altijd een klein stukje lopen.
  • De ruimte is bereikbaar per trap en lift.
  • Binnen geldt er een no-shoe policy. Dat betekent dat je voor de foto je schoenen aan mag, maar om de vloer te sparen je tussendoor zo min mogelijk je schoenen aan hebt. Er zijn slofjes aanwezig.
  • Op de locatie is een host aanwezig en die is er soms ook tijdens de shoot. De hosts zijn rustig en gaan hun eigen gang, maar mocht je echt alle privacy willen? Dan kan de ruimte met meerprijs zonder host gehuurd worden. 

Informatie over de locatie & de prijzen:

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt op de desbetreffende locatie. Het kan zijn dat er (kleine) veranderingen zijn, zoals wijziging van indeling, kleur of inrichting. Grote veranderingen zal ik (indien ik het weet) uiteraard aangeven.

Meer weten?

Wil je een personal branding fotoshoot boeken? Neem contact op om mijn beschikbaarheid te checken of lees eerst verder: