The White Door Studio

The White Door Studio in Amsterdam is gewoon een hele fijne plek! Mensen benoemen vaak hoe ontspannen deze locatie voelt. Het is dan ook deels een yoga studio. We hebben de hele ruimte voor onszelf en kunnen verschillende settings creëren.

Wat ik als fotograaf zo fijn vind aan deze locatie, is dat het sfeervol is, maar niet te druk. De inrichting is minimaal waardoor je foto’s kan maken waarbij we echt focussen op jou! En de groene muur, is die niet prachtig? Er zijn ook genoeg plekken zonder het groen, zodat niet je hele branding gelijk groen is (tenzij het perfect past natuurlijk). 

Deze locatie is super geschikt voor coaches of als jij graag rust wilt uitstralen in de foto’s. Maar met de juiste styling en kleding kan je de foto’s ook weer laten knallen. Lekker divers dus. Omdat de props en inrichting beperkt is, is deze locatie iets minder geschikt als je echt een huiselijke sfeer wilt neerzetten.

Praktische informatie

  • De locatie is te boeken vanaf 2 uur en goed bereikbaar.
  • Je kan makkelijk parkeren voor de locatie en er is eigenlijk altijd plek.
  • Omdat deze locatie ook een yoga studio is de datum in overleg met de locatie en beschikbaarheid. De locatie is doordeweeks beschikbaar.

Informatie over de locatie & de prijzen:

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt op de desbetreffende locatie. Het kan zijn dat er (kleine) veranderingen zijn, zoals wijziging van indeling, kleur of inrichting. Grote veranderingen zal ik (indien ik het weet) uiteraard aangeven.

Meer weten?

Wil je een personal branding fotoshoot boeken? Neem contact op om mijn beschikbaarheid te checken of lees eerst verder: