Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Personal Branding Fotoshoot

Versterk jouw verhaal met een professionele én leuke fotoshoot. Prachtige foto’s om in te zetten op jouw website en social media.

Vergroot jouw online zichtbaarheid met professionele foto’s

We gaan meer en meer online werken. Een goede website is hierbij belangrijk, ondersteund met fotografie. Een foto die vertelt wie jij bent of wat je doet. Of een mooi portret voor je (zakelijke) social media in plaats van die bijgesneden vakantie foto.

Een foto die professionaliteit én warmte uitstraalt, dat is wat ik wil overbrengen met mijn fotografie.

Ik doe niets liever dan mensen mooi op de foto zetten, passend bij hun wensen en doelen. Ben jij ondernemer, coach, influencer, spreker of heb jij ander werk waarbij een goede portret foto belangrijk is? Of is het tijd om die LinkedIn foto nu echt eens bij te werken? Dan is dit iets voor jou!

Ga direct naar

Wat is Personal Branding

Simpel gezegd is het jouw verhaal vastleggen als ondernemer. Klanten kiezen namelijk meestal niet alleen voor een product, maar willen ook het gezicht achter de onderneming leren kennen. Wie ben jij en waarom moet een klant voor jou kiezen?

Met de juiste fotografie ondersteun je jouw verhaal. Zo kan je jezelf laten zien op jouw website, maar ook op je social media.

Hoe werkt het?

In 1 tot 1,5 uur maak ik prachtige foto’s van jou op locatie. Dat kan zijn bij jou thuis, in de stad of bijvoorbeeld in de natuur. Passend bij jouw wensen. Deze foto’s zijn ideaal om in te zetten op social media of op jouw website.

Ik geloof namelijk dat goede foto’s veel kunnen doen. Het is fijn om een goed beeld van jezelf te geven aan jouw potentiële klanten, volgers of bezoekers. Het straalt professionaliteit uit en daarnaast is het ook gewoon fijn om goede foto’s van jezelf te hebben waar je echt blij mee bent.

Na de fotoshoot kan je online zelf een selectie van jouw favoriete foto’s maken. Daarna ga ik de gekozen foto’s bewerken, ontvang je beelden in hoge kwaliteit en kan je ze gaan inzetten!

“Met wat spanning ging ik de shoot sessie in. Hoe zouden de foto’s worden? Zal ik er leuk op komen te staan? Mandy laat vanaf moment één de spanning snel verdwijnen. Ze is leuk, aardig en grappig. Geen moment voelde ik me ongemakkelijk zodra de lens op me gericht stond. Een leuke meid, die zo professioneel is in haar vak! Echt een aanrader. Ik kom zeker nog eens bij haar terug.”

Stefanie

Investering

Personal Branding Mini

€225

Inclusief:

 • 30 minuten fotografie maximaal 30 minuten buiten Zeist
 • 2 outfits
 • 10 foto’s in hoge kwaliteit
 • Zorgvuldige nabewerking
 • Online privé gallery
 • €225 exclusief btw

Personal Branding | Meest gekozen!

€345

Inclusief:

 • 1- 1,5 uur fotografie op locatie in Nederland
 • 3 – 6 outfit wissels
 • 35 foto’s in hoge kwaliteit
 • Zorgvuldige nabewerking
 • Online privé gallery
 • Vooraf je wensen bespreken
 • €345 exclusief btw, reiskosten en locatie kosten

Personal Branding & Looks

€475

Inclusief:

 • 1- 1,5 uur fotografie op locatie in Nederland
 • Meerdere outfit wissels
 • 45 foto’s in hoge kwaliteit
 • Zorgvuldige nabewerking
 • Online privé gallery
 • Vooraf je wensen bespreken
 • Visagie & Haar
 • €475 exclusief btw, reiskosten en locatie kosten

Extra informatie Mini Sessie

 • Deze fotoshoot is alleen mogelijk maximaal 30 minuten buiten Zeist
 • De locatie bepalen we in overleg.
 • Deze shoot is alleen doordeweeks mogelijk.
 • Heb jij collega’s of vrienden die ook een foto willen? Neem dan contact op, dan maak ik een pakketprijs voor jullie.
 • Deze prijs is exclusief btw.

Extra informatie Personal Branding

 • Reiskosten buiten Zeist: €0,25 per km (exclusief waddeneilanden);
 • Reistijd langer dan 45 minuten: €25 extra per half uur;
 • Deze prijs is exclusief btw.
 • Deze shoot is geldig voor maximaal 5 mensen.
 • Elk extra uur is €135,- inclusief 10 extra foto’s.
 • Wil je meer foto’s laten bewerken? Dat kan! Je kan achteraf zelf kiezen.

Personal Branding mini sessie

Tijd om eens die LinkedIn foto te updaten of heb je een paar nieuwe foto’s nodig voor je website? Dan is deze fotoshoot ideaal voor jou. Een snelle fotoshoot, waarmee je aantal frisse portretfoto’s krijgt die ideaal zijn als profielfoto of voor je website.

“Heb je foto’s nodig om je online brand te versterken? Dan raad ik zeker een shoot aan met Mandy. Niet alleen heb je dan de mooiste beelden die bijdrage aan een online personal brand, je krijgt ook een positive boost. Na het bekijken van de foto’s wil je niet meer anders dan met Mandy een photoshoot.”

Dainahara

Explore Utrecht

Meer informatie

Datum & tijdstip

Wil je een datum vastleggen voor de fotoshoot? Ik reserveer niet verder dan 1 maand vooruit, tenzij je een shoot boekt van minimaal 6 uur. Deze social branding fotoshoots zijn vanaf april t/m oktober beperkt mogelijk in het weekend. Dan zit ik namelijk volop in het trouwseizoen, een andere tak van fotografie wat ik met liefde doe.

Ben je overdag niet beschikbaar vanwege bijvoorbeeld werk? Een doordeweekse avond is ook een mogelijkheid. Dit is natuurlijk afhankelijk van het licht. In de wintermaanden is het vroeg donker en kunnen we dus beter overdag fotograferen. Maar in de zomer is het avondlicht juist prachtig!

Locatie & reizen

Aangezien ik het liefst buiten of op locatie fotografeer heb ik geen eigen fotostudio. Regelmatig fotografeer ik bij mensen op kantoor of aan huis. Juist om de online herkenbaarheid te vergroten. Wil je wel binnen op de foto maar heb je zelf geen geschikte plek? Dan kunnen we samen zoeken naar een mooie locatie. 

Gelukkig zijn er (buiten) genoeg mooie plekken en samen kijken we naar jouw wensen en daarbij passende locaties.

Ik woon in het fijne Zeist, maar reizen is geen probleem. Ik ben gek op Utrecht en ben ook vaak in Amsterdam te vinden. Ik reis door heel Nederland, maar reken buiten Zeist wel reiskosten en reistijd. De mini sessie is alleen doordeweeks mogelijk.

Favoriete locaties

Ik heb een aantal plekken waar ik graag fotografeer. Al ontdek ik ook graag nieuwe plekken of shoot ik bij jou thuis of op kantoor.

The White Door

Een stijlvolle locatie in Amsterdam. Prachtige groene muren, maar ook lichte witte ruimtes.

De Wintertuin

Een prachtige lichte dromerige locatie in Baarn. Deze locatie is beperkt beschikbaar.

Suits & Sundays

Een fijne plek in Utrecht, met een klassieke look. Alleen in het weekend (minimaal 2 uur).

“Ik heb inmiddels al meerdere keren met Mandy samengewerkt en heb laatst twee hele leuke shootdagen bij haar geboekt. Mandy is echt een ongelooflijk lief en fijn mens! Eén van mijn favoriete fotografen om mee te werken. Ze maakt niet alleen prachtige en sfeervolle foto’s, maar heeft ook het soort karakter waar je je heel prettig en heel erg op je gemak bij voelt.”

Lin

Model

Meer dan alleen fotografie; hulp bij webdesign & SEO

Naast fotograaf ben ik ook ondernemer. Samen met mijn zus Linsey hebben wij een bedrijf genaamd Brander & Brander. Wij maken websites op maat, maar geven ook SEO advies.

Deze kennis neem ik mee in mijn fotografie. Ik weet wat werkt online en ik weet hoe belangrijk professionele foto’s zijn. Ben jij ondernemer? Ik denk mee met wat past bij jouw website, jouw verhaal en jouw social media.

Benieuwd naar wat wij doen, of opzoek naar een website dat jouw verhaalt vertelt? Een website met mooi design, bijpassende fotografie en een website die jouw ondersteunt als ondernemer.

“Mandy en Linsey hebben een hele mooie website voor mij op maat gemaakt. Wat eerst alleen een portfolio pagina was, hebben zij omgetoverd tot een uitgebreide website die past bij mijn bedrijf. Ze zijn ontzettend snel in hun werk, denken goed mee en helpen met het schrijven van pakkende teksten.

Daarnaast heeft Mandy ook portretfoto’s gemaakt die passen bij de website. Samen met Linsey, die alles weet van de technische kant van de website, zijn ze een heel goed duo. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en raad iedereen Brander & Brander aan.”

Jessica

Camerajournalist

“Ontzettend blij met de mooie foto’s die Mandy voor mijn website en social media heeft gemaakt. Vooraf kon je aangeven wat voor foto’s je gemaakt wilt hebben, en in welk formaat. Super handig. Tijdens de shoot denkt Mandy mee en zorgt ze voor een ontspannen sfeer én een pracht lokatie. Nooit verwacht dat je in een half uur zoveel goede foto’s kan maken. Ik raad Mandy dan ook van harte aan.”

Wil jij ook mooie foto’s van jezelf?

Investeer dan nu in een fotoshoot en versterk jouw online zichtbaarheid. Daarnaast is het ook nog eens heel erg leuk én een boost voor je zelfvertrouwen!

Over mij

Al meer dan 12 jaar fotografeer ik en ik heb dan ook al veel portretten mogen vastleggen. Goede communicatie en een fijne samenwerking is voor mij belangrijk. Ik vind het belangrijk dat je echt blij bent met de foto’s en ga voor hoge kwaliteit!

Ik hou van sfeervolle en rustige foto’s die jouw op je best laten uitkomen. En ja, iedereen zegt het ‘Ik ben echt niet fotogeniek!’ Maar ik zal er alles aan doen om jou op je gemak te laten voelen. Voeg daar mooi licht, de juiste techniek en compositie aan toe en ik maak een foto waar je lang blij mee bent.

Ik werk vrijwel altijd met natuurlijk licht. Niet alleen omdat ik dit mooier vind, maar ook omdat dit een portret veel relaxter maakt. Je hoeft niet te wachten tot het licht goed staat, het voelt minder officieel en je bent vrijer om te bewegen.

Nabewerking is een belangrijk onderdeel van mijn werk en ik besteed hier dan ook veel tijd en aandacht aan. Ik gebruik geen extreme filters en mijn doel is een natuurlijk ogende tijdloze foto.

“Echt iedereen kan mooi op de foto staan. Ik doe niets liever dan mensen blij maken met prachtige beelden die jezelf én jouw onderneming een boost geven!”

Veel gestelde vragen

Hoe ga jij om met Corona?

Het fijne aan een portretsessie is dat ik makkelijk afstand kan houden en dus aan de anderhalve meter eis kan voldoen. Ik werk met verschillende lenzen en het is niet nodig om heel dichtbij te komen voor een portret.

Voel ik of jij je niet lekker? Dan verzetten we de fotoshoot naar een andere datum.

Wil je met meerdere mensen op de foto? Let erop dat we op dit moment maar met maximaal 2 mensen uiten bij elkaar mogen zijn, als je geen huisgenoten van elkaar bent. Willen jullie met meer mensen op de foto? Ik riskeer een hoge boete als we met de te veel mensen bij elkaar zijn, dus ik kijk altijd goed naar de regels die op dat moment gelden.

Heb je hier vragen over? Laat het gerust weten!

Hoe werkt het na de fotoshoot?

Na de fotoshoot en betaling van de factuur ontvang je de foto’s in een online privé gallery. De factuur stuur ik altijd na de fotoshoot met een betaallink.

In de online gallery kan je de onbewerkte foto’s bekijken en makkelijk de foto’s kiezen en aanklikken die je bewerkt wilt hebben. Na het kiezen ga ik aan de slag met de foto’s en upload hierna de bewerkte foto’s weer in de online gallery.

Je ontvangt de foto’s in kleur én in zwart/wit. De online gallery is beveiligd met een wachtwoord en kan gedeeld worden met anderen. Via deze gallery kan je alle foto’s in hoge resolutie downloaden. De foto’s blijven lang online staan, dus je kan ze downloaden wanneer het jou uitkomt.

Kan ik de foto’s vrij gebruiken?

Je bent vrij om de foto’s te gebruiken. Als je de foto’s op social media plaatst, vind ik het natuurlijk altijd leuk als je mijn bedrijfsnaam noemt of mijn (zakelijke) Instagram of Facebook pagina noemt.

Worden de foto’s gepubliceerd, bijvoorbeeld bij een artikel? Dan is naamsvermelding verplicht. Het doorverkopen van foto’s is altijd in overleg met mij.

Nabewerking van de foto’s (behalve uitsnijden) is niet toegestaan. Ik besteed hier veel tijd en liefde aan, dus mocht je bepaalde wensen hebben, neem dan contact op met mij.

Ik heb interesse in visagie & haar, hoe werkt dat?

Ik werk samen met twee ervaren make-up & hair artist, die jou laten stralen! Ben je zelf niet handig met haar en visagie en wil je eens een keer uitpakken? Dan is dit perfect! Het kan net dat beetje extra bieden op de foto.

Natuurlijk blijf je wel gewoon jezelf, en kan je vooraf jouw wensen aangeven. Overigens kan je natuurlijk ook zelf een visagist of haarstylist regelen. Wist je dat je bij bijvoorbeeld Cosmo Kappers een touch-up kan boeken vanaf €15?

Krijg ik ook de onbewerkte foto’s?

Nee, je krijgt de onbewerkte foto’s te zien om te kiezen welke jij het mooist vindt, maar hierna gaan ze offline. Nabewerking is een belangrijk onderdeel van mijn werk en tevens ook mijn visitekaartje. Het delen van de onbewerkte foto’s is als het delen van een onaf product.

Ook prachtige foto’s laten maken?

Of misschien eerst kijken wat de mogelijkheden zijn?