You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
Mandy Brander Photography
menu

Promotie Fotografie

Gefeliciteerd! Je gaat promoveren en dat is bijzonder. Sinds een van mijn goede vriendinnen is gepromoveerd en ik daar foto’s van mocht maken weet ik nog beter hoe belangrijk deze dag is. Na jarenlang hard werken, onderzoek en schrijven is jouw boek klaar.

Een verdediging is spannend, maar het is vooral ook een feestelijke dag. Familie en vrienden zijn er om je te steunen en zo’n dag vraagt om mooie foto’s.

Een promotie is een officiële aangelegenheid en iedere Universiteit hanteert andere regels voor fotografie. Zo mag je in Utrecht geen foto’s maken tijdens de verdediging maar in Amsterdam wel. De uitreiking is een belangrijk moment, maar ook de kleine details zie ik. Daarnaast zijn de lichtomstandigheden soms moeilijk en wil je dat je naasten het moment bewust kunnen meemaken.

Daarom leg ik graag deze bijzondere dag voor je vast, zodat je alle mooie momenten ook op beeld hebt.

Ga direct naar

”Toen ik de dag na mijn verdediging de online foto galerij van Mandy doorgestuurd kreeg, kwam ik woorden tekort voor de mooie beelden die zij van mijn grote dag gemaakt heeft.

Te beginnen met de foto’s van het ceremoniële gedeelte van de promotieplechtigheid, waarbij ze de statige zaal in het Academiegebouw perfect op de foto heeft weten te krijgen. Hierbij merk je echt haar lange ervaring met het kiezen van de juiste instellingen en het juiste licht.

In het bijzonder ben ik blij met alle persoonlijke foto’s tijdens de felicitatie receptie na afloop van de verdediging en het feest na afloop.

Gedurende de hele dag valt Mandy bijna niet op, maar toch weet ze alle belangrijke momenten, groot en klein, op geweldige wijze vast te leggen. Ook momenten die ik alweer vergeten was of even had gemist.

Dankzij de foto’s van Mandy kan ik deze mooie dag nog lang na beleven!”

Marianne

Investering

  • Brons | €395,- | 2 uur fotografie | Ik leg je promotie vast en de felicitaties daarna. Deze foto’s krijg je in een online privé gallery om te delen en te downloaden.
  • Zilver | €495,- | 3 uur fotografie | Ik leg je promotie vast, de felicitaties en ik ga nog een uur mee naar de aansluitende borrel, lunch of diner voor extra sfeer foto’s. Deze foto’s krijg je in een online privé gallery om te delen en te downloaden.
  • Goud | €575,- | 3 uur fotografie & album | Ik leg je promotie vast, de felicitaties en ik ga nog een uur mee naar de aansluitende borrel, lunch of diner voor extra sfeer foto’s. Deze foto’s krijg je in een online privé gallery om te delen en te downloaden. Daarnaast ontvang je een prachtig luxe album van deze bijzondere dag. Een 25 x 25 cm album, met leren of linnen omslag naar keuze, 30 pagina’s, opdruk op hoogwaardig lay-flat papier. Een prachtige herinnering.

Werkwijze

Extra uren
Wil je mij langer boeken? Het feest laten vastleggen of juist de voorbereidingen? Dat kan! Ik hoor graag wat jouw wensen zijn en ik maak een offerte op maat voor je.

De datum
Promoties vinden soms op vrijdag plaatst. In het winterseizoen ben ik hiervoor beschikbaar, maar in het zomer seizoen (april t/m oktober) neem ik geen promoties aan op vrijdagen. Last-minute aanvragen zijn wel mogelijk. Overige doordeweekse dagen zijn geen probleem en kunnen verder van te voren worden geboekt.

Reiskosten
De bovenstaande prijzen zijn inclusief reiskosten naar Amsterdam en Utrecht. Voor andere locaties hanteer ik €0,25 per kilometer en bij reistijd langer dan een uur reken ik €25,- per half uur reistijd vergoeding.

Vooraf
Vooraf de dag hebben we contact over de tijden, belangrijke details die ik moet weten en jouw wensen. Dit kan via de mail of telefonisch. Het is altijd fijn als iemand op de hoogte is van mijn komst en aanwezigheid, zodat je op de dag zelf niet met mij bezig hoeft te houden.

De foto’s
Na de dag ga ik aan de slag met de foto’s en je ontvangt binnen 3 weken een ruime selectie foto’s, zorgvuldig nabewerkt, in een online privé gallery. Deze gallery kan je delen met vrienden en familie en je kan hier de foto’s downloaden in hoge resolutie. Je krijgt minimaal 75 foto’s, maar ik hanteer geen maximum. Alle mooie, bijzondere en leuke momenten leg ik vast.

De betaling
Na het fotograferen stuur ik de factuur op. Ondertussen ga ik hard met de foto’s aan de slag. Zijn deze klaar en is de factuur betaald dan ontvang je gelijk de download code.

Promotie fotografie in Utrecht vader en dochter

Album

Een mooi luxe album met een reportage van de dag op kwalitatief fotopapier is een extra cadeautje voor deze bijzondere prestatie. Ik maak een design voor het album die je online kan inzien en waar je feedback kan geven. Na jouw goedkeuring gaat het album naar een vakdrukker en ontvang je tussen de 4 en 6 weken een prachtig album thuis. Je hebt keuze uit veel kleuren leer of linnen met een opdruk van jouw titel, naam of dag.

In het gouden pakket zit een album van 25×25 cm inbegrepen, maar mocht je meer pagina’s willen of een ander formaat dan is er veel mogelijk. Ik geef je graag meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Over mij

Al meer dan 10 jaar ben ik met fotografie bezig en ik hou ervan om de speciale momenten vast te leggen. Klein of groot, ze zijn beiden belangrijk en het liefst verras ik je met foto’s die een emotie bij je oproepen. De knuffel van je beste vriend of vriendin, een trotse blik of een grappig moment.

Ik fotografeer mensen en momenten en de combinatie van een technisch goede foto met een mooi moment geeft mij veel voldoening. Of dat nou tijdens een bruiloft, een van mijn reizen of tijdens een promotie is, ik leef altijd mee met het moment en dat maakt dat ik hem zie en kan vastleggen.

Met gepromoveerde vriendinnen en vader weet ik wat het inhoud en hoe groot deze prestatie is. Het is een officiële gebeurtenis en door mijn rustige houding val ik niet op, maar leg ik wel alles vast. Ik zorg dat ik er representatief bij loop, de regels ken en ik zal altijd rekening houden met jouw wensen.

Party time

Geef je in de avond nog een feest? En wil je hier ook graag mooie foto’s van? Dat kan! Ik kan een bijvoorbeeld een deel van het feest vastleggen om zo een mooie volledige reportage van de dag te maken.

Mocht het feest niet direct aansluiten op de promotie en receptie en wil je geen foto’s tijdens het diner. Dan kunnen we overleggen wat er mogelijk is. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!