Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Promotie Fotografie

Gefeliciteerd! Je gaat promoveren en dat is bijzonder. Sinds een van mijn goede vriendinnen is gepromoveerd en ik foto’s mocht maken weet ik nog beter hoe belangrijk deze dag is. Na jarenlang hard werken, onderzoek en schrijven is jouw boek klaar.

Een verdediging is spannend, maar het is vooral ook een feestelijke dag. Familie en vrienden zijn er om je te steunen en zo’n dag vraagt om mooie foto’s.

Een promotie is een officiële aangelegenheid en iedere Universiteit hanteert andere regels voor fotografie. Zo mag je in Utrecht geen foto’s maken tijdens de verdediging maar in Amsterdam wel. De uitreiking is een belangrijk moment, maar ook de kleine details zie ik. Daarnaast zijn de lichtomstandigheden soms moeilijk en wil je dat je naasten het moment bewust kunnen meemaken.

Daarom leg ik graag deze bijzondere dag voor je vast, zodat je alle mooie momenten ook op beeld hebt.

Vanaf half december t/m januari ben ik helaas niet beschikbaar.

Ga direct naar

”Toen ik de dag na mijn verdediging de online foto galerij van Mandy doorgestuurd kreeg, kwam ik woorden tekort voor de mooie beelden die zij van mijn grote dag gemaakt heeft. In het bijzonder ben ik blij met alle persoonlijke foto’s tijdens de felicitatie receptie na afloop van de verdediging en het feest na afloop.

Gedurende de hele dag valt Mandy bijna niet op, maar toch weet ze alle belangrijke momenten, groot en klein, op geweldige wijze vast te leggen. Ook momenten die ik alweer vergeten was of even had gemist. Dankzij de foto’s van Mandy kan ik deze mooie dag nog lang na beleven!”

Marianne

Investering

Zilver

€545

Ik leg je promotie en felicitaties vast en er is ruimte voor groepsfoto’s en portretfoto’s op deze bijzondere dag.

  • Promotie & deel receptie in beeld
  • Minimaal 75 foto’s
  • Een online privé gallery
  • Hoge resolutie beelden

goud

€695

Alles van pakket zilver én daarnaast ontvang je een prachtig luxe album van deze bijzondere dag.

  • Promotie & deel receptie in beeld
  • Minimaal 75 foto’s
  • Een online privé gallery
  • Hoge resolutie beelden
  • Luxe album (25×25 cm / 30 pages)
Promotie fotografie in Utrecht

Wil jij ook een prachtige reportage van jouw promotie?

Werkwijze

Ik vind het belangrijk dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de fotografie tijdens dit bijzondere en ook wel spannende moment. Daarom ligt ik graag toe hoe ik te werk ga. Toch nog vragen? Neem gerust contact op!

Extra uren

Wil je mij langer boeken? Het feest laten vastleggen of juist de voorbereidingen? Dat kan! Ik hoor graag wat jouw wensen zijn en ik maak een offerte op maat voor je.

De datum

Promoties vinden soms op vrijdag plaatst. In het winterseizoen ben ik hiervoor beschikbaar, maar in het zomer seizoen (april t/m oktober) neem ik geen promoties aan op vrijdagen. Last-minute aanvragen zijn wel mogelijk. Overige doordeweekse dagen zijn geen probleem en kunnen verder van te voren worden geboekt.

Reiskosten

De bovenstaande prijzen zijn inclusief reiskosten van Zeist naar Utrecht. De reiskosten naar Amsterdam bedragen €25. Voor andere locaties hanteer ik €0,25 per kilometer en bij reistijd langer dan een uur reken ik €25,- per half uur reistijd vergoeding.

Vooraf

Vooraf de dag hebben we contact over de tijden, belangrijke details die ik moet weten en jouw wensen. Dit kan via de mail of telefonisch. Het is altijd fijn als iemand op de hoogte is van mijn komst en aanwezigheid, zodat je op de dag zelf niet met mij bezig hoeft te houden.

De foto’s

Na de dag ga ik aan de slag met de foto’s en je ontvangt binnen 3 weken een ruime selectie foto’s, zorgvuldig nabewerkt, in een online privé gallery. Deze gallery kan je delen met vrienden en familie en je kan hier de foto’s downloaden in hoge resolutie. Je krijgt minimaal 75 foto’s, maar ik hanteer geen maximum. Alle mooie, bijzondere en leuke momenten leg ik vast.

De betaling

Na het fotograferen stuur ik de factuur op. Ondertussen ga ik hard met de foto’s aan de slag. Zijn deze klaar en is de factuur betaald dan ontvang je gelijk de download code.

Promotie fotografie in Utrecht vader en dochter

Fotoalbum

Een mooi luxe album met een reportage van de dag op kwalitatief fotopapier is een extra cadeautje voor deze bijzondere prestatie. Ik maak een design voor het album die je online kan inzien en waar je feedback kan geven. Na jouw goedkeuring gaat het album naar een vakdrukker en ontvang je tussen de 4 en 6 weken een prachtig album thuis. Je hebt keuze uit veel kleuren leer of linnen met een opdruk van jouw titel, naam of dag.

In het gouden pakket zit een album van 25×25 cm inbegrepen, maar mocht je meer pagina’s willen of een ander formaat dan is er veel mogelijk. Ik geef je graag meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Over mij

Al meer dan 10 jaar ben ik met fotografie bezig en ik hou ervan om de speciale momenten vast te leggen. Klein of groot, ze zijn beiden belangrijk en het liefst verras ik je met foto’s die een emotie bij je oproepen. De knuffel van je beste vriend of vriendin, een trotse blik of een grappig moment.

Ik fotografeer mensen en momenten en de combinatie van een technisch goede foto met een mooi moment geeft mij veel voldoening. Of dat nou tijdens een bruiloft, een van mijn reizen of tijdens een promotie is, ik leef altijd mee met het moment en dat maakt dat ik hem zie en kan vastleggen.

Met gepromoveerde vriendinnen en vader weet ik wat het inhoud en hoe groot deze prestatie is. Het is een officiële gebeurtenis en door mijn rustige houding val ik niet op, maar leg ik wel alles vast. Ik zorg dat ik er representatief bij loop, de regels ken en ik zal altijd rekening houden met jouw wensen.

Party time

Geef je in de avond nog een feest? En wil je hier ook graag mooie foto’s van? Dat kan! Ik kan een bijvoorbeeld een deel van het feest vastleggen om zo een mooie volledige reportage van de dag te maken.

Mocht het feest niet direct aansluiten op de promotie en receptie en wil je geen foto’s tijdens het diner. Dan kunnen we overleggen wat er mogelijk is. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!

Veelgestelde vragen

Moet ik perse een pakket kiezen?

Pakketten vormen de basis, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je meer uur nodig hebt of een ander type album wenst. Geef dus gerust jouw wensen door en ik maak een offerte op maat voor je.

Wat als mijn promotie vanwege Corona niet door gaat?

Door de Corona maatregelen zijn veel evenementen onzeker. Ik ben hier graag flexibel in. Mocht jouw promotie vanwege eventuele nieuwe maatregelen verplaats moeten worden dan kan dit kosteloos. Ik kan natuurlijk niet garanderen dat ik op de nieuwe datum beschikbaar ben, maar dan denk ik graag mee voor een oplossing.

Hoeveel ervaring heb je?

Ik fotografeer meerdere promoties per jaar en ik weet dus hoe het werkt. Ik heb ervaring in Utrecht en Amsterdam en zorg er uiteraard ook altijd voor dat ik er netjes bij loop en niks verstoor.

Ik vind het fijn om vooraf contact te hebben, kan dat?

Heb je mij geboekt voor jouw promotie? Leuk! Meestal bellen we 1 a 2 weken voor de promotie nog even om de dag door te spreken en alvast een beetje kennis te maken. Voor de promotie kom ik natuurlijk even gedag zeggen en je kan bij vragen altijd bij mij terecht via mail, telefoon of whatsapp.

promotie fotografie, uitreiking

Jouw promotie laten vastleggen?

Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon gelijk jouw datum reserveren?