Ben je fotograaf? Op maandag 28 juni is er de gratis SEO Webinar voor fotografen! Boek je plek

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Zakelijke Fotografie

Elke onderneming heeft een eigen identiteit die vraagt om bijpassende foto’s. Ik ga voor hoge kwaliteit foto’s die sfeer uitstralen, passen bij wat jij wilt tonen en uniek zijn.

Ik maak graag gebruik van natuurlijk licht om sfeer te geven aan mijn fotografie en ik hou van een uitdaging. Foto’s die benadrukken waarom de klant voor jou moet kiezen.

Dit kan een complete fotoreportage van jouw product zijn of bijvoorbeeld juist een fotoreportage met de focus op sfeer, details en mensen.

Ga direct naar

Investering

Ik maak altijd een offerte op maat op basis van de wensen en gebruik van de foto’s.

  • Het uurtarief is €135 (exclusief btw);
  • Het minimumtarief bedraagt €325.

Reiskosten

  • Reiskosten buiten Zeist: €0,25 per km (exclusief waddeneilanden);
  • Reistijd langer dan 1 uur: €25 extra per half uur (bovenop het 1e uur);
  • Reiskosten naar het buitenland worden per opdracht bepaald.

Nabewerking

Nabewerking is bijna altijd inclusief. Deze nabewerking bedraagt aanpassing op kleur, contrast en kadering, zoals de foto’s op deze pagina. Voor extra uitgebreide nabewerking wordt een offerte op maat gemaakt.

Hoeveel foto’s? Dat is per opdracht verschillend en na overleg opgenomen in de offerte.

Levering & gebruik

De foto’s worden opgeleverd via een beveiligde online gallery. Het vrij gebruik van de foto’s hangt af van de doeleinden en wordt altijd vooraf besproken.

‘Ik heb een aantal ‘grote’ projecten met Mandy mogen produceren, waaronder een paar geweldige series voor Philips. Hieruit blijkt haar kennis en kunde van fotografie. Haar eigen stijl geeft een positieve bijdrage wat resulteert in het perfecte plaatje. Daarnaast is het met Mandy ‘op de set’ altijd gezellig en gaat ze door tot dat iedereen tevreden is.’

Richard

Bureau Bright

Event fotografie

Een mooi event of bedrijfsfeest in het vooruitzicht? En willen jullie hier graag een mooie reportage van? Ik zorg voor een volledig en mooi verslag van het event om te delen met je collega’s, klanten of leveranciers. Een sfeervolle fotoserie waarin de dag wordt mooi wordt weergegeven.

Het organiseren van een event of feest kost vaak veel tijd en inzet. Er gebeurt veel en er zijn belangrijke momenten die om een goede foto vragen. Ik heb veel ervaring met het fotograferen van evenementen, beurzen en feesten.

Geen lichtsituatie is mij te moeilijk en ik weet wat er moet gebeuren voor een goede foto en een volledig verslag.

“In de afgelopen jaren heb ik met veel fotografen mogen samenwerken. Zowel in Nederland als in Europa. Niets is teveel gezegd als ik Mandy benoem als werkelijk waar de beste! Haar passie, enthousiasme, rijkdom aan kennis, oog voor detail, vriendelijke en toegankelijke houding zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt.”

Kaley

Werkwijze

Resultaat is voor mij belangrijk en ik geloof dat communicatie en vertrouwen hierin belangrijk zijn. Daarom luister ik graag naar jou of jullie wensen en wat de gewenste uitstraling is.

Ik geef graag advies en denk mee over de mogelijkheden. Daarbij ga ik voor kwaliteit en technisch perfecte foto’s die ik het liefst bereik door middel van natuurlijk licht.

De foto’s lever ik op in een online gallery die openbaar of privé gemaakt kan worden en waar alle foto’s te downloaden zijn in hoge resolutie.

Tijdloze & natuurlijke foto’s

Ik hou van sfeervolle en rustige foto’s die echt iets zeggen over het moment. Moeilijke lichtsituaties, die vaak voorkomen op evenementen, zijn geen probleem voor mij en ik werk het liefst met natuurlijk licht, maar flits wanneer het nodig is.

Nabewerking is een belangrijk onderdeel van mijn werk en ik besteed hier dan ook veel tijd en aandacht aan. Ik gebruik geen filters en mijn doel is een natuurlijk ogende tijdloze foto.


“Mandy is precies wat ik zoek in een fotograaf. Ze wist mij helemaal op mijn gemak te stellen tijdens de shoot, waardoor de foto’s supermooi zijn geworden. Ze is supervriendelijk, professioneel en ze reageert snel. Mandy weet precies wat ze doet en wat ervoor nodig is om jou op je best op de foto te zetten. Heel blij met jou en de foto’s die je gemaakt hebt voor mijn bedrijf, Mandy!”

Fiona

Best Case Scenario

Over mij

Al zo’n 10 jaar fotografeer ik en ik heb dan ook al veel evenementen en bedrijven mogen vastleggen. Goede communicatie en een fijne samenwerking is voor mij belangrijk.

Daarnaast ben ik rustig en op de achtergrond, waardoor ik makkelijk opga tussen de mensen en de mooie momenten kan vastleggen zonder daarbij iets te verstoren.

Ik weet wanneer ik naar de voorgrond moet treden en voel goed aan welke foto’s belangrijk zijn.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op voor advies of een offerte op maat. En wie weet tot snel!