Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Editorial

Ik vertaal het verhaal van jouw brand in sfeervolle fotografie. Mode fotografie is onderdeel waar ik gek op ben. Spelen met licht en beelden neerzetten die jouw product laten stralen.

Mode fotografie heeft voor mij iets magisch. Het maken van een beeld dat een bepaald gevoel over brengt. Schoonheid, luxe en sfeer. Ik ga voor hoge kwaliteit foto’s die sfeer uitstralen, passen bij wat jij wilt tonen en uniek zijn.

Ik maak graag gebruik van natuurlijk licht om sfeer te geven aan mijn fotografie en ik hou van een uitdaging. Foto’s die benadrukken waarom de klant voor jouw product moet kiezen.

“As a child I loved picture books and at school I looked at fashion magazines a lot – they were comics of photography for me. Fashion photography seemed the only photography that allows you to express fantasy, romance, dreams, and escapism. You think of photography as being a tool to tell the truth, but in fashion photography there is a different kind of honesty.”

Tim Walker | Fashion Photographer


“Mandy is een absolute vakvrouw! Ze heeft tot in de details meegedacht over de wijze waarop we mijn collectie sieraden goed in beeld konden brengen. Tijdens de shoot zag ik hoe haar professie tot uiting kwam. Het vinden van het juiste licht en de juiste hoek om iets te belichten, gaat haar van nature af. Het resultaat overtreft echt al mijn verwachtingen…oogverblindend mooi!”

Chantal van der Poel

Investering & Werkwijze

Offerte op maat

Wil jij jouw brand of product laten fotograferen? Ik maak altijd een offerte op maat op basis van de wensen en gebruik van de foto’s. Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Werkwijze

Resultaat is voor mij belangrijk en ik geloof dat communicatie en vertrouwen hierin belangrijk zijn. Daarom luister ik graag naar jou of jullie wensen en wat de gewenste uitstraling is.

Ik geef graag advies en denk mee over de mogelijkheden. Daarbij ga ik voor kwaliteit en technisch perfecte foto’s die ik het liefst bereik door middel van natuurlijk licht.

De foto’s lever ik op in een online gallery die openbaar of privé gemaakt kan worden en waar alle foto’s te downloaden zijn in hoge resolutie.

Tijdloze & natuurlijke foto’s

Ik hou van sfeervolle en rustige foto’s die stuk voor stuk van hoge kwaliteit zijn. Ik werk het meest met natuurlijk licht en op locatie.

Nabewerking is een belangrijk onderdeel van mijn werk en ik besteed hier dan ook veel tijd en aandacht aan. Ik gebruik geen filters en mijn doel is een natuurlijk ogende tijdloze foto.

‘Ik heb een aantal ‘grote’ projecten met Mandy mogen produceren, waaronder een paar geweldige series voor Philips. Hieruit blijkt haar kennis en kunde van fotografie. Haar eigen stijl geeft een positieve bijdrage wat resulteert in het perfecte plaatje. Daarnaast is het met Mandy ‘op de set’ altijd gezellig en gaat ze door tot dat iedereen tevreden is.’

Richard

Bureau Bright

“In de afgelopen jaren heb ik met veel fotografen mogen samenwerken. Zowel in Nederland als in Europa. Niets is teveel gezegd als ik Mandy benoem als werkelijk waar de beste! Haar passie, enthousiasme, rijkdom aan kennis, oog voor detail, vriendelijke en toegankelijke houding zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt.”

Kaley

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Over mij

Al zo’n 10 jaar fotografeer ik en ik heb dan ook al veel prachtige merken mogen vastleggen. Ik vanaf jongs af aan bladerde ik tijdschriften door opzoek naar de mooiste reclamefotografie en editorials. Ik kan genieten van een prachtige foto waarbij alles klopt.

In mijn werk zijn goede communicatie en een fijne samenwerking is voor mij belangrijk.

In mijn fotografie is licht heel belangrijk. Ik werk voornamelijk met natuurlijk licht en ik hou ervan om te freestylen in het moment. Door die druk komt mijn creativiteit tot leven.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op voor advies of een offerte op maat.